PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO U RIBNIKU! Nastradala vlasnica kuće u POŽARU
Ilustracija, Foto: RINA

VATRENA STIHIJA

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO U RIBNIKU! Nastradala vlasnica kuće u POŽARU

Sve dalje mere i radnje preduzimaće se po nalogu tužilaštva u cilju utvrđivanja tačnog uzroka požara, kao i identifikacije tela

Objavljeno: 14:01h

Ostaci ljudskog tela pronađeni su na zgarištu kuće koja je u potpunosti izgorela u Gornjoj Slatini kod Ribnika.

Sumnja se da je u požaru stradala vlasnica kuće, 82-godišnja R.P., što tek treba biti potvrđeno dodatnim veštačenjima.

U PU Mrkonjić Grad navode da je u PS Ribnik juče u devet časova prijavljeno da je došlo do požara na porodičnoj kući u Gornjoj Slatini.

– U požaru je u potpunosti izgorio sprat kuće u kojem je živela R.P. Policijski službenici PU Mrkonjić Grad juče su započeli uviđaj koji je danas nastavljen i tom prilikom pronađeni su ostaci beživotnog tela– rekla je portparol PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ona kaže da je o svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

– Sve dalje mere i radnje preduzimaće se po nalogu tužilaštva u cilju utvrđivanja tačnog uzroka požara, kao i identifikacije tela.

Za sada nije poznato šta je izazvalo požar, a nezvanično saznajemo da je plamen progutao celi gornji sprat kuće, koji je izgrađen od drveta, dok je ostao samo kameni podrum i temelj.

Starica R.P. je živela sama u kući, ali je bila slabo pokretna. Nakon požara njoj se izgubio svaki trag i niko u selu je nije vidio pa se pretpostavlja da je upravo ona i stradala u plamenu.

(Espreso/vecernjenovosti.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.