ODBAČENA OPTUŽNICA PROTIV MILENKA STANIĆA!
Milenko Stanić, Foto: Printscreen/Youtube/FACE HD TV

OPTUŽNICA

ODBAČENA OPTUŽNICA PROTIV MILENKA STANIĆA!

Staniću se, kako je navedeno, podignutom optužnicom na teret stavlja znatno veća kriminalna količina od one koja mu je predočena prilikom ispitivanja u istrazi, što zapisnik o ispitivanju osumnjičenog čini manjkavim

Objavljeno:

Sud BiH odbacio je optužnicu koja Milenka Stanića tereti da je počinio krivično delo zločini protiv čovečnosti, saopšteno je danas iz ove pravosudne institucije.

Optužnica protiv Milenka Stanića iz Vlasenice odbačena je rešenjem od 21. decembra prošle godine.

Sud je pre donošenja odluke o optužnici dopisom pozvao Tužilaštvo BiH da uredi optužnicu, između ostalog i zbog činjenice da osumnjičenom nisu predočeni svi inkriminišući navodi i dela navedena u optužnici, te nakon toga utvrdio da Tužilaštvo BiH nije postupilo na način kako je u dopisu navedeno, prenosi Srpskainfo.

Staniću se, kako je navedeno, podignutom optužnicom na teret stavlja znatno veća kriminalna količina od one koja mu je predočena prilikom ispitivanja u istrazi, što zapisnik o ispitivanju osumnjičenog čini manjkavim.

Zbog tog razloga, prema obrazloženju Suda BiH, Tužilaštvo nije moglo podići optužnicu jer osumnjičenog nije ispitalo na okolnosti svih inkriminacija za koje ga tereti, a na šta je bilo pozivano 19. novembra prošle godine, zbog čega je, u skladu sa odredbom Zakona o krivičnom postupku BiH, Sud donio odluku o odbacivanju optužnice.

Bonus video:

06:20

Plašim se da je ovo početak kraja Noletove karijere! Đukanović uveren da je hajka tek počela AUSTRALIJA SAMO PRVA U NIZU?

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.