POTRAGA ZA RAZBOJNICIMA U DOBOJU: Pretukli RADNICU kladionice, BRAČNI PAR vezali i opljačkali!
Ilustracija, Foto: Profimedia

MASKIRANI

POTRAGA ZA RAZBOJNICIMA U DOBOJU: Pretukli RADNICU kladionice, BRAČNI PAR vezali i opljačkali!

Osim toga, policiji je prijavljeno je da je u porodičnoj kući nad bračnim parom sa područja grada Doboja izvršeno razbojništvo

Objavljeno:

Pripadnici Policijske uprave Doboj tragaju za razbojnicima koji su u dva odvojena slučaja opljačkala kladionicu u Derventi i bračni par u Doboju.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da je policiji 9. januara prijavljeno da je opljačkana kladionica u Derventi, piše Srpskainfo.

– Prema prijavi dve maskirane osobe ušle su u unutrašnjost sportske kladionice, nakon čega je jedan uz pretnju upotrebe vatrenim oružjem i fizičke snage oborio radnicu na pod te je udario u glavu, dok je za to vreme drugi razbojnik iz pulta ukrao oko 1.500 evra (3.000 maraka), nakon čega su pobegli – pojasnili su u PU Doboj.

Osim toga, policiji je prijavljeno je da je u porodičnoj kući nad bračnim parom sa područja grada Doboja izvršeno razbojništvo.

– Tri maskirane osobe došle su pred kuću oštećenih, nakon čega je jedan od njih fizički nasrnuo na Z.R., prilikom čega je isti zadobio više udaraca po glavi i telu, dok su druga dvojica ušla u kuću i fizički nasrnula na oštećenu M.R. te istoj zadali više udaraca, a potom joj vezali ruke i noge, a nakon što su pronašli oko 1.000 evra (2.000 KM), te pobegli – rekla je Kerkezova.

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.