NESTALA MILIJANA (39) IZ MRKONJIĆ GRADA: Njen automobil pronađen kod jezera, nema je skoro 10 dana
Milijana Perić, Foto: Policijska uprava Mrkonjić Grad

NESTALA!

NESTALA MILIJANA (39) IZ MRKONJIĆ GRADA: Njen automobil pronađen kod jezera, nema je skoro 10 dana

Na sebi je imala zelenu jaknu, plave pantalone i plave patike

Objavljeno:

Policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad preduzimaju sve potrebne mere i radnje u cilju pronalaska Milijane Perić iz Mrkonjić Grada, a koja se prema izjavi njenog supruga, u noći između 19. i 20. decembra udaljila iz porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Policijskoj upravi Mrkonjić Grad je 20. decembra prijavljeno da se navedena, u noći između 19. i 20. decembra udaljila iz porodične kuće u Mrkonjić Gradu, putničkim automobilom marke "Mercedes". Putnički automobil kojim se udaljila od porodične kuće pronađen je 20. decembra godine na magistralnom putu Jezero-Jajce, u opštini Jajce, Federacija Bosne i Hergovine, uz obalu Plivskog jezera.

- Nestalo lice je starosti 39 godina, visine oko 170 centimetara, težine oko 70 kilograma, srednje telesne konstitucije i duge crne kose, na čelu ima ožiljak dužine oko 15 milimetara. Na sebi je imala zelenu jaknu, plave pantalone i plave patike - navodi se u saopštenju policijske uprave.

Policijska uprava Mrkonjić Grad, apeluje svim građanima, ukoliko primete nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122, dodaje se u saopštenju.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.