"ZA 10 MINUTA ĆE DOĆI DO MASAKRA": Dojava o bombi prekinula nastup srpske pevačice u Doboju
Policija, Foto: Profimedia

JEZIVO

"ZA 10 MINUTA ĆE DOĆI DO MASAKRA": Dojava o bombi prekinula nastup srpske pevačice u Doboju

Dojava o bombi primljena je oko 23.50, a za sada nepoznata osoba obratila se rečima da je postavljena eksplozivna naprava u lokal

Objavljeno:

Policija u Doboju pokrenula je istragu nakon što je nepoznata osoba sinoć prijavila da je postavljena bomba u dobojskom lokalu.

U lokalu je bio zakazan nastup pevačice iz Srbije.

Dojava o bombi primljena je oko 23.50, a za sada nepoznata osoba obratila se rečima da je postavljena eksplozivna naprava u lokal, te da će “za deset minuta doći do masakra”.

- Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su odmah izašli na mesto prijave, te evakuisali sve prisutne. Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javog tužilaštva Doboj.

Policijska uprava Doboj ujedno je apelovala na građane da na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge subjekte koji postupaju po ovoj vrsti dojave, te su istakli da svako lažno prijavljivanje krivičnog dela predstavlja krivično delo, za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.