"PA ZNAŠ DA NE MOŽEŠ POBEĆI MILICIJI?": Vasilije se poslednji sreo sa UBICOM iz Foče, otkrio detalje (VIDEO)
Vasilije Krnojelac, Foto: Printscreen/Youtube/Avaz TV

JEZIVO!

"PA ZNAŠ DA NE MOŽEŠ POBEĆI MILICIJI?": Vasilije se poslednji sreo sa UBICOM iz Foče, otkrio detalje (VIDEO)

Pogledajte izjavu čoveka koji danas nije siguran kako bi se razgovor s ubicom završio da se nije začuo lavež psa i da mu nije rekao da neko dolazi

Objavljeno:

Za stanovnike fočanskih sela Zavait i Čelebići protekla noć bila je duga, dramatična i besana, nakon što je njihov komšija Borivoje Tešović pucao u automobil na šumskom putu u kojem je ubio dečaka, a nakon toga se, naoružan puškom i bombama, dao u beg.

Vasilije Krnojelac verovatno je i poslednji s njim kontaktirao, nakon što je u begu od policije s mrakom ušao u njegovu kuću u zaseoku Kadijino brdo. Vasilije je novinarima danas ispričao detalje svog susreta sa komšijom Borivojem, koji je u njegovo selo došao iz pravca Zavajta.

- Govorio sam mu da mi ne ide kući, mrak je. Unesem drva u kuću, a on uđe i sede. Nosi ranac na leđima, sede, kaže goni me milicija. Pa gde ti je bolan milicija? Kaže eno ih na Zavajtu. Pa znaš da ne možeš pobeći miliciji? Ako si šta napravio prijavi se u SUP, a ne možeš ti pobeći, niko nije pobegao - kazao je, pored ostalog, Vasilije Krnojelac.

Ubica se dao u beg, Vasilije je obavestio policiju, a begunac je lociran nekoliko sati kasnije i tokom akcije hapšenja u Lovačkom domu u Čelebićima likvidiran.

Pogledajte izjavu čoveka koji danas nije siguran kako bi se razgovor s ubicom završio da se nije začuo lavež psa i da mu nije rekao da neko dolazi.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.