POKUŠAJ UBISTVA U BIJELJINI: Maloletnik (15) izboden nožem
Ilustracija, Foto: Profimedia

UHAPŠEN

POKUŠAJ UBISTVA U BIJELJINI: Maloletnik (15) izboden nožem

U toku je kriminalistička obrada uhapšenog, nakon čega će isti uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu Ubistvo u pokušaju biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini

Objavljeno:

U Bijeljini je uhapšen B. M. iz Patkovače zbog sumnje da je pokušao ubiti maloletnika (15), tako što ga je izbo nožem, rečeno je u PU Bijeljina.

Naime, Policijska stanica Bijeljina sinoć oko 21.35 časova od strane doktora Medicinskog centra Bijeljina zaprimila je prijavu da je doveženo maloletnik sa više ubodnih rana od noža u gornjem delu tela. Po izjavama lekara maloletnik je zadobio teške telesne povrede, nije životno ugoržen, piše Srpskainfo.

– Operativnim radom na terenu istog dana oko 22 časa uhapšen je osumnjičeni. Na licu mesta u Patkovači izvršen je uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Prilikom vršenja uviđaja pronađeno je i sa lica mesta izuzeto sredstvo izvršenja – rekla je portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenog, nakon čega će isti uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu Ubistvo u pokušaju biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.