PLJUSNUO JE BENZIN NA MENE I OTIŠAO PO UPALJAČ: Jeziva ispovest ŽENE koju je muž pokušao da ŽIVU ZAPALI!
Ilustracija/Nasilje nad ženama, Foto: Profimedia

HOROR

PLJUSNUO JE BENZIN NA MENE I OTIŠAO PO UPALJAČ: Jeziva ispovest ŽENE koju je muž pokušao da ŽIVU ZAPALI!

"Zaboravio je upaljač, to me je spasilo, da me je odmah zapalio ja bih izgorela. Samo mi je kroz glavu prošlo da saperem benzin sa sebe, bar kosu, lice."

Objavljeno:

"Kaže, sad ću te politi benzinom i zapaliti. Kad je on prolazio pored mene ja sam osetila miris benzina ja sam se uspravila u jednom trenutku i on je mene samo pljusnuo, meni je benzin otišao u usta, na lice, po kosi", ispričala je Banjalučanka koju je nevenčani suprug pokušao da zapali.

T.P. i dalje ne spava mirno - u stanu u kom živi i dalje se osjeća miris benzina. Horora, koji je na svu sreću preživela, kroz suze se priseća. Njen nevenčani suprug, L.L. osumnjičen je da je pokušao da je ubije. Uhapšen je i čeka se odluka o eventualnom pritvoru.

Svađa je usledila zbog propuštenih poziva. L.L. je navodno zaključao vrata i pretio joj batinama, dok je ona sa terase dozivala pomoć, a njen nevenčani suprug potom ju je polio benzinom.

"Zaboravio je upaljač, to me je spasilo, da me je odmah zapalio ja bih izgorela. Samo mi je kroz glavu prošlo da saperem benzin sa sebe, bar kosu, lice. Držala sam tuš imala sam osećaj da voda uopšte ne ide koliko je to bilo masno. Ja sam se spirala i kupatilo je odjednom planulo, planuo je i deo hodnika gde sam ja bila dok sam pokušavala da otključam bravu, imam ovdje manje opekotine", priča ona za "ATV".

Uspela je da ugasi požar u kupatilu, a potom istrčala na balkon i ponovo dozivala pomoć. Zbog toga ju je, kako priča, L.L. udario pesnicom u lice. Ubrzo je, priseća se ona, došla policija.

"Tužilac je stavio predlog za određivanje mere pritvora zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično delo. O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banja Luci", saopšteno je iz Okružnoj javnoj tužilaštva.

T. P. koja je sa osumnjičenim bila u vezi pet meseci, tvrdi da je i ranije bio agresivan. Pokušala je da ode, ali joj je, kaže, pretio samoubistvom. Sada je sama u tom stanu. Tvrdi da ne želi da u sve uvuče i svoju porodicu.

Sličan slučaj, ali sa tragičnim krajem desio se prošle godine u Aleksandrovcu kod Laktaša. Branislav Stanivuković polio je benzinom i zapalio svoju nevenčanu suprugu. Tragičnom događaju prisustvovala je ćerka žrtve. Stanivuković je i pre tog zločina 10 godina zlostavljao suprugu.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.