MLADIĆ IZ BOSNE POSTAO ZVEZDA TIKTOKA ZBOG SVOG POSLA! 1 stvar posebno zainteresovala ljude (VIDEO)
Kafa na 100 metara, Foto: Printscreen/Tik Tok/@aldinn049

KAKAV PRIZOR

MLADIĆ IZ BOSNE POSTAO ZVEZDA TIKTOKA ZBOG SVOG POSLA! 1 stvar posebno zainteresovala ljude (VIDEO)

"Ekskluzivni" pogled na Antverpen u Belgiji gde trenutno radi, očarao je njegove pratioce iz Bosne i regiona

Objavljeno:

Mladić iz Bosne, Aldin, postao je prava zvezda Tik-Toka na Balkanu i to zbog svog posla. Naime, on radi kao kranista i to na oko sto metara od zemlje, a u kabini, bez spušanja na zemlju, provodi i po nekoliko dana.

"Ekskluzivni" pogled na Antverpen u Belgiji gde trenutno radi, očarao je njegove pratioce iz Bosne i regiona. Ono što sve interesuje, jeste kako izgleda provoditi 24 sata dnevno, par dana nedeljno bez silaženja na zemlju.

Sudeći po njegovim objavama, unutar komandne kabine krana, nalazi se sve što mu je potrebno, od mesta za spavanje, odnosno, stolice koja se spušta da bude kao krevet, prostora za kuvanje kafe i spremanje hrane, te i mesta u kojem vrši nuždu.

Ono što je Aldinove pratioce takođe interesovalo, jeste kako funkcioniše život na sto metara od zemlje, odnosno, kako puni telefon, kako su stakla na kranu uvek čista, ali i da li se oseća ugroženo tokom maglovitog vremena i nevremena.

@aldinn049

Reply to @bigmasterns oprema kao u g klasi? #fy #fyp #viral #fypシ

♬ Fetiš - Buba Corelli

Kako je pokazao na snimku, u kabini se pored monitora za rad, nalaze i utičnice, ali i radio, nalik onome koji se koristi u kolima.

Takođe, istakao je i da unutra "nema zime" pošto se u kabini nalazi i klima uređaj kojim reguliše toplinu.

Pravo iznenađenje usledilo je tek kada je okačio snimak prazničnog raspoloženja. Naime, Aldin je u susret novogodišnjih praznika okitio kran sijalicama i to duž čitavog spoljnog radnog dela.

@aldinn049

Reply to @la_kaka23 Jel lijepo izgleda? ? #fypシ #viral #fyp #fy

♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

Iako ovakav rad sa sobom nosi veliku dozu opasnosti i odricanja, čini se da Aldin uživa u svakom danu koji provede na 100 metara iznad zemlje, radeći jedan od najodgovornijih i najtežih poslova na svetu, često bliži oblacima i iznad svih građevina u gradu.

@aldinn049

Reply to @gta.online.i.story.mode ljudi neko mi instalirao ovu pjesmu u kran #fypシ #viral #fyp #fy

♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] - Grits

Najveća radost mu je, sudeći po jednom od snimaka na njegovom profilu, ipak kada siđe dole na zemlju i uputi se u rodnu Bosnu, čak i ako je to posle 30 sati putovanja autobusom.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.