DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U FOČI: Ubio dečaka jer otac iz straha nije zaustavio automobil
Policija, Foto: Youtube printscreen

NOVI DETALJI

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U FOČI: Ubio dečaka jer otac iz straha nije zaustavio automobil

Šta je motiv i zbog čega se Tešović odlučio da krene da puca po ljudima, za sada nije poznato, ali meštani pričaju da ovakav zločin se ne pamti.

Objavljeno:

Nakon što se vozač iz straha nije zaustavio kada ga je Borivoje Tešović (54) juče pokušao zaustaviti, napadač je pucao na automobil i ubio njegovog devetogodišnjeg sina.

Izvor Srpskainfo otkriva sve detalje krvavog pohoda Tešovića i kako je izbegnuta još veća tragedija.

Šta je motiv i zbog čega se Tešović odlučio da krene da puca po ljudima, za sada nije poznato, ali meštani pričaju da ovakav zločin se ne pamti.

– Sve je krenulo u nedelju oko 15 časova kada je u Tešović u mestu Zavait izašao na lokalni put naoružan puškom i zaustavio vozilo. Kada je vozač vidio da stoji na putu i da u ruci ima pušku, on je stao. Tešović je zatim ušao u vozilo i zapretio mu puškom i naredio da ga vozi do njegove kuće – otkriva izvor Srpskainfo.

Prema njegovim rečima, vozač iz straha ga je odvezao, a Tešović je iz kuće uzeo još jednu pušku i bombu i naredio toj osobi da ga vozi nazad. Ovaj vozač je zatim obavestio policiju o ovom događaju i veliki broj policajaca je upućen na lice mesta u potrazi za manijakom.

– Nakon toga, on je opet na lokalnom putu pokušao zaustaviti drugo vozilo. Vozač je bio sa sinom u vozilu i kada je vidio naoružanog čoveka, prepao se i nije stao nego je pokušao pobeći. Tešović tada iz puške kreće da puca prema vozilo. Tom prilikom nesretni dečak je pogođen i usmrćen – ističe naš sagovornik.

Odmah je o ovom događaju obaveštena policija i na lice mesta upućene su sve raspoložive policijske snage i pripadnici Jedinice žandarmerije.

– U međuvremenu, stigla je i nova prijava policiji. Jedan od meštana je prijavio da dok je vozio da je primetio neku barikadu na putu i kada je izašao iz vozila da je skloni, da mu je prišao Tešović sa puškom i naredio da ga vozi prema Čelebiću – kaže izvor Srpskainfo.

Dodaje da se policija odmah zaputila na to mesto i da je on lociran u lovačkom domu.

– Policija je blokirala sve ulice i onemogućila mu da pobegne. Pokušali su pregovarati sa njim i ubediti ga da se preda, ali je Tešović to odbijao. Oko ponoći on je pokušao da baci bombu na pripadnike žandarmerije, ali su ga oni ubili u tom pokušaju – ističe pomenuti sagovornik.

Meštani sela Zavait i okolnih sela danas su u šoku zbog ovog događaju i ističu da je Tešović navodno imao psihičkih problema, ali da niko nije mogao očekivati da ovako nešto uradi.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.