MUČNI NAPAD U FOČI: Inspektor i njegova žena pretučeni NA SPAVANJU!
Policija, Foto: Profimedia, Dado Djilas

foča

MUČNI NAPAD U FOČI: Inspektor i njegova žena pretučeni NA SPAVANJU!

Krnojelac je sproveden u stanicu na dalju kriminalističku obradu.

Objavljeno:

Filip Krnojelac (26) iz Foče uhapšen je zbog sumnje da je pretukao inspektora PU Foča Aleksandra Mojevića i njegovu suprugu, kojima je oko tri sata iza ponoći upao u kuću!

Kako je potvrđeno u MUP RS Krnojelac je oko tri sata iza ponoći ušao u kuću policijskog inspektora. Mojevića je zatekao na spavanju i odmah se okomio na njega udarajući ga u glavu. Potom je napao i Mojevićevu suprugu, koju je uhvatio za kosu i nekoliko puta je udario u glavu. Uznemirena žena je pozvala policiju i prijavila napad. Po dolasku patrole osumnjičeni Krnojelac se vratio u kuću inspektora i tada je i uhapšen.

- Nakon prijave na lice mesta upućena je patrola PS Foča koji su oko 3.30 časova lišili slobode Filipa Krnojelca zbog sumnje da je naneo telesne povrede policijskom službeniku i njegovoj supruzi - navode u MUP RS.

Krnojelac je sproveden u stanicu na dalju kriminalističku obradu.

- Osumnjičeni je alkotestiran i utvrđeno je da je imao 1,45 g/kg u organizmu. O svemu je obavešten dežurni tužilac - navode u policiji.

Mojević je nakon napada prevezen u Univerzitetsku bolnicu u Foči. Nakon ukazane pomoći na vlastiti zahtev je odbio bolničko lečenje. Motiv napada nije poznat.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.