PEDOFIL OSUĐEN NA 17 GODINA ROBIJE ZBOG OBLJUBE 3 SESTRE: Isplivali jezivi detalji!
Zatvor, Foto: News1/Zorana Jevtić

BANJA LUKA

PEDOFIL OSUĐEN NA 17 GODINA ROBIJE ZBOG OBLJUBE 3 SESTRE: Isplivali jezivi detalji!

Dragan B. uhapšen je 6. februara, zajedno s majkom devojčica M.J. koja se sumnjičila za navođenje deteta na prisustvovanje polnim radnjama

Objavljeno:

U Okružnom sudu u Banjaluci danas je na 17 godina robije osuđen Dragan B. iz Laktaša zbog obljube tri maloletne devojčice koje su sestre. U ponovljenom postupku kazna mu je smanjena za dve godine jer nije dokazano da je učinio teško krivično delo i nad četvrtom devojčicom koja ima osam godina.

S obzirom na to da osmogodišnja devojčica nije mogla da da informacije o delu za koje se teretio pedofil odustalo se od krivičnog dela, piše Srpskainfo.

Dragan B. osuđen je da je obljubio tri sestre koje imaju 16, 14 i 13 godina.

Optuženi pedofil bio je u vezi sa njihovom majkom M.J. Protiv nje se vodi odvojeni postupka zbog sumnje da je sa Draganom nekoliko puta imala seksualne odnose pred maloletnim ćerkama.

Dragana B. je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka teretilo da je s devojčicama imao polne odnose u njihovoj, ali i svojoj kući od marta 2019. do februara 2020. godine, kada je monstruozni slučaj i otkriven.

Vrhovni sud RS u martu ove godine uvažio je žalbu odbrane i ukinuo raniju presudu banjalučkog Okružnog suda Draganu B. kojom je bio osuđen na 19 godina zatvora.

Dragan B. uhapšen je 6. februara, zajedno s majkom devojčica M.J. koja se sumnjičila za navođenje deteta na prisustvovanje polnim radnjama.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.