NEMA DOKAZA DA JE SEBLJA IZETBEGOVIĆ POLOŽILA ISPITE U HRVATSKOJ: Stigla potvrda iz Zagreba!
Seblja Izetbegović, Foto: Printscreen/Youtube

GENERALNA DIREKTORKA KCUS

NEMA DOKAZA DA JE SEBLJA IZETBEGOVIĆ POLOŽILA ISPITE U HRVATSKOJ: Stigla potvrda iz Zagreba!

Pošto se radilo o nepotpunim podacima, zatraženi su odgovori iz Zagreba, koji su stigli, krajem prošle sedmice

Objavljeno:

U dosijeu imenovane ne postoji dokumentacija na osnovu koje bismo mogli da potvrdimo verodostojnost indeksa i izdamo uverenje o položenim ispitima sadržanim u indeksu, navodi se u odgovoru dekana Medicinskog fakulteta u Zagrebu Marijana Klarice.

Rektor Univerziteta u Sarajevu dobio je pre nekoliko dana dokumentaciju iz Zagreba u kojoj se navodi da u ovoj ustanovi ne postoji dokumentacija na temelju koje se može potvrditi verodostojnost indeksa i uverenje o položenim ispitima Sebije Izetbegović, generalne direktorke KCUS-a na ovoj ustanovi, ekskluzivno saznaje "Avaz".

Ove podatke Rifat Škrijelj, rektor UNSA-e, odlučio je da traži od Medicinskog fakulteta u Zagrebu kako bi se potvrdila verodostojnost indeksa koju su medijima dostavili s Medicinskog fakulteta u Sarajevu, kako bi dokazali da je Izetbegović bila student i položila ispite.

Pošto se radilo o nepotpunim podacima, zatraženi su odgovori iz Zagreba, koji su stigli, krajem prošle sedmice.

- Uvidom u arhiv Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu utvrdili smo da je Sebija Izetbegović,rođena 6.aprila 1960.godine u Titogradu, Republika Crna Gora bila upisana u prvu godinu postdiplomskog studija Ultrasound ic clinical medicine u akademskoj 1992/1993.godini pod matičnim brojem studenta 4690114. U dosijeu imenovane ne postoji dokumentacija na temelju koje bismo mogli potvrditi verodostojnost indeksa i izdati uverenje o položenim ispitima, sadržanim u indeksu, navodi se u odgovoru dekana Medicinskog fakulteta u Zagrebu Marijana Klarice.

Na taj način dovodi se u pitanje i Sebijin magistarski i doktorat.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.