ODREĐEN ZATVOR MLADIĆU KOJI JE MAČETOM POKUŠAO DA UBIJE ČOVEKA!
Hrvatska policija, Foto: Print Screen Youtube

UŽAS

ODREĐEN ZATVOR MLADIĆU KOJI JE MAČETOM POKUŠAO DA UBIJE ČOVEKA!

Napadnuti 32-godišnjak se potom vratio 24-godišnjaku, tražeći od njega da ga ostavi na miru, odbacivši sekiru koju je poneo sa sobom, piše Index.hr

Objavljeno:

Istražni sudija Županijskog suda u Zagrebu odredio istražni zatvor 24-godišnjaku zbog sumnje da je oko 22 sata mačetom na terasi kafića u Prečkom pokušao da ubije 32-godišnjaka, saopštilo je tužilaštvo.

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu saopštilo je da je 24-godišnjaku određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

Tužilaštvo je preciziralo da je 24-godišnjak u pijanom stanju vređao, a zatim odvukao 32-godišnjaka na obližnju livadu gde ga je nekoliko puta udario po glavi i telu, nakon čega je napadač pobegao prema njegovom stanu.

Napadnuti 32-godišnjak se potom vratio 24-godišnjaku, tražeći od njega da ga ostavi na miru, odbacivši sekiru koju je poneo sa sobom, piše Index.hr.

Tada je mlađi muškarac ponovo vređao 32-godišnjaka i izvadio mačetu iz gepeka automobila, presekavši ga na desnoj ruci.

Nakon što je napadnuti muškarac počeo da se udaljava, napadač ga je sustigao i ukrao mu sekiru koju je s mačetom odneo u gepek i odvezao sa lica mesta, dodalo je tužilaštvo.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.