BIO U VEZI SA MAJKOM PA SILOVAO NJENE MALOLETNE ĆERKE: Okončano ponovljeno suđenje PEDOFILU iz Laktaša!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STIŽE PRESUDA

BIO U VEZI SA MAJKOM PA SILOVAO NJENE MALOLETNE ĆERKE: Okončano ponovljeno suđenje PEDOFILU iz Laktaša!

Vrhovni sud Republike Srpske u martu ove godine uvažio je žalbe odbrane i ukinuo raniju presudu Draganu B. kojom je bio osuđen na 19 godina zatvora

Objavljeno:

Završnim rečima tužilaštva i odbrane u banjalučkom Okružnom sudu okončanom je ponovoljeno suđenje Draganu B. optuženom za obljubu tri maloletne sestre.

Tužilaštvo je uoči završnih reči izmenilo optužnicu, pa je odustalo od krivično dela počinjenog prema najmlađoj žrtvi, devojčici rođenoj 2013. godine, piše Srpskainfo.

Aleksandar Jokić, advokat optuženog Dragana B. u završnoj reči je naveo da nema dokaza da je njegov branjenik počinio krivično delo zadovoljenja polnih strasti, da nema obljube prema dve devojčice, a da je prema jednoj za koju optuženi priznaje obljubu, u pitanju osnovni oblik dela.

Vrhovni sud Republike Srpske u martu ove godine uvažio je žalbe odbrane i ukinuo raniju presudu Draganu B. kojom je bio osuđen na 19 godina zatvora.

Okružni sud u Banjaluci u julu prošle godine osudio je Dragana B. iz Laktaša na 19 godina zatvora zbog obljube nad tri maloletnice rođene 2005, 2007. i 2008. godine, te “druge polne radnje” nad devojčicom 2013. godište.

Radi se o deci njegove ljubavnice M.J. protiv koje se vodi odvojen postupak zbog sumnje da je u više navrata pred maloletnim kćerkama imala seksualne odnose s optuženim Draganom.

Suđenje u ovom predmetu je bilo zatvoreno za javnost, a radi zaštite dece nećemo objavljivati puni identitet majke i optuženog, kao ni detalje optužnice.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka Dragana B. je teretilo da je s devojčicama imao spolne odnose u njihovoj, ali i svojoj kući od marta 2019. do februara 2020. godine, kada je monstruozni slučaj i otkriven.

Tačnije optužnica ga tereti da je obljubio tri sestre, a da je nad četvrtom počinio “drugu polnu radnju izjednačenu s obljubom”, kao i za zadovoljene polnih strasti pred detetom.

Pojašnjava se da je Dragan B. bio u ljubavnoj vezi sa majkom devojčica, te da je u odsustvu oca dece svakodnevno boravio u njihovoj kući, pomažući u poljoprivrednim radovima i slično.

Dragan B. uhapšen je 6. februara, zajedno s majkom devojčica M.J. koja se sumnjičila za navođenje deteta na prisustvovanje polnim radnjama.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.