PREDSEDNICA SRPSKE TRAŽI HITAN SASTANAK SA VUČIĆEM! Poslala je pismo, a planira i dolazak u Beograd
Cvijanović i Vučić, Foto: Beta / Miloš Miškov, Dragana Udovičić

pažnja

PREDSEDNICA SRPSKE TRAŽI HITAN SASTANAK SA VUČIĆEM! Poslala je pismo, a planira i dolazak u Beograd

Taj čin izazvao je zabrinutost i protivljenje svih političkih aktera i institucija u Republici Srpskoj, pa su bile neophodne konsultacije o daljim koracima sa predsednikom Srbije

Objavljeno:

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je pismo prvom čoveku Srbije Aleksandru Vučiću s molbom da se u najkraćem roku organizuje sastanak u Beogradu, kojem bi prisustvovao kompletan politički vrh RS kao i predstavnici svih parlamentarnih stranaka iz Srpske.

Prema saznanjima Alo, Cvijanovićeva u svom dopisu upućuje molbu Vučiću da se pod hitno obezbedi termin susreta na kojem bi se razmotrio izbor Kristijana Šmita za visokog predstavnika u BiH koji je izveden bez ikakvog pravnog osnova.

Taj čin izazvao je zabrinutost i protivljenje svih političkih aktera i institucija u Republici Srpskoj, pa su bile neophodne konsultacije o daljim koracima sa predsednikom Srbije.

Prema informacijama koje navodi Alo Vučić je pozitivno odgovorio na upućeno pismo, i očekuje se da će se sastanak održati na Andrićevom vencu, najverovatnije u sredu.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.