PALESTINAC UHAPŠEN U SARAJEVU: Jedan od vodećih ORGANIZATORA u međunarodnom lancu KRIJUMČARENJA LJUDI?
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

MERA PROTERIVANJA

PALESTINAC UHAPŠEN U SARAJEVU: Jedan od vodećih ORGANIZATORA u međunarodnom lancu KRIJUMČARENJA LJUDI?

Palestincu će biti izrečena mera proterivanja iz BiH i stavljanja pod nadzor u Imigracioni centar da bi se stvorili svi neophodni uslovi za njegovo udaljenje iz BiH

Objavljeno:

Palestincu, koji je uhapšen danas u Sarajevu zbog sumnje da je jedan od vodećih organizatora u lancu mreže međunarodnog krijumčarenja ljudi, biće izrečena mera proterivanja iz BiH, saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima.

Na području sarajevske opštine Stari Grad pravovremenom i koordinisanom akcijom inspektora za strance, u saradnji sa Obaveštajno-bezbednosnom agencijom, izvršeno je lociranje i privođenje u službene prostorije državljanina Palestine čiji su inicijali I.K, navodi se u saopštenju, prenosi Srpskainfo.

Na osnovu prikupljenih operativnih podataka, Inspektori Službe za poslove sa strancima već duži period kontinuirano preduzimaju neophodne operativne mere na pronalasku osobe za koje se raspolaže informacijama da je jedan od vodećih organizatora u lancu mreže međunarodnog krijumčarenja ljudi, kako u BiH, tako i u zemljama na celokupnoj migrantskoj ruti zapadnog Balkana.

Palestincu će biti izrečena mera proterivanja iz BiH i stavljanja pod nadzor u Imigracioni centar da bi se stvorili svi neophodni uslovi za njegovo udaljenje iz BiH.

Služba će i u narednom periodu, u saradnji sa drugim nadležnim bezbednosnim organima, preduzimati ovakve i slične aktivnosti čiji je prioritetni cilj otkrivanje i sprečavanje ilegalnih migracija, te davanje doprinosa zaštiti ukupne bezbednosti građana na ovom području.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.