"NAŠI ODNOSI SU PRIJATELJSKI I BEZ SPORNIH PITANJA": Oglasio se Tegeltija nakon sastanka sa Krivokapićem!
Predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija, Foto: Printscreen

BILATERALNI ODNOSI

"NAŠI ODNOSI SU PRIJATELJSKI I BEZ SPORNIH PITANJA": Oglasio se Tegeltija nakon sastanka sa Krivokapićem!

Na konferenciji za novinare Tegeltija je rekao da je danas potvrđeno i rešenje pitanja putarine na deonici Trebinje-Herceg Novi

Objavljeno:

Predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija izjavio je danas u Sarajevu da je sa predsednikom Vlade Crne Gore Zdravkom Krivokapićem razgovarao o bilateralnim odnosima, regionalnoj saradnji, evropskom putu BiH i Crne Gore i borbi protiv epidemije Covid-19.

Na konferenciji za novinare Tegeltija je rekao da je danas potvrđeno i rešenje pitanja putarine na deonici Trebinje-Herceg Novi, što je ranije usaglašeno, prenosi Srpskainfo.

– Naši odnosi su prijateljski i bez ikakvih otvorenih, odnosno spornih pitanja. To sa Crnom Gorom ne postoji, jer BiH i Crna Gora nemaju problem ni sa granicom – rekao je Tegeltija nakon susreta sa Krivokapićem i sastanka delegacija Saveta ministara i Vlade Crne Gore.

On je naveo je da je prioritet ekonomija, te istakao da je epidemiološka situacija negativno uticala na spoljnotrgovnsku razmenu dve zemlje.

Tegeltija je najavio rad na olakšavanju prelaska granice između BiH i Crne Gore, što je u interesu građana i poslovnih subjekata ove dve susedne zemlje.

– Povezivanje Sarajeva i Podgorice, posebno na relaciji Foča-Šćepan Polje, naš je prioritet – naglasio je Tegeltija.

Bonus video:

00:27

ŠAMPIONI IZ KIK BOKS KLUBA PALMINI TIGROVI ZAPOČELI ŽESTOKE PRIPREME

(Espreso/Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.