NA MANJAČI ODRŽANO TAKMIČENJE U SKLEKOVIMA POSLE VOJNE VEŽBE: Vojnik iz Zenice pobedio Amerikanca! (VIDEO)
Ministar odbrane je objasnio da su vojnici OS BiH brži, aludirajući na to da su spremniji, Foto: Printscreen

zezanje

NA MANJAČI ODRŽANO TAKMIČENJE U SKLEKOVIMA POSLE VOJNE VEŽBE: Vojnik iz Zenice pobedio Amerikanca! (VIDEO)

Video koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje slobodno vreme koje su vojnici OS BiH i vojnici Sjedinjenih američkih država proveli u zabavi

Objavljeno:

Izjava ministra odbrane BiH Sifeta Podžića da su pripadnici Oružanih snaga BiH brži i da se razlikuju od vojnika SAD-a po spremnosti potvrđena je i videozapisom u kome pripadnik BiH vojnik pobeđuje Amerikanca u sklekovima.

Video koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje slobodno vreme koje su vojnici OS BiH i vojnici Sjedinjenih američkih država proveli u zabavi, a kako drugačije nego takmičenjem.

Na vežbi "Brzi odgovor 21" koja je održana ove nedelje, komandnant Američkih kopnenih snaga za Evropu i Afriku general Kristofer Kavoli je kazao da nije mogao napraviti razliku od vojnika OS BIH i vojnika SAD-a, a ministar odbrane je objasnio da su vojnici OS BiH brži, aludirajući na to da su spremniji.

Upravo tu izjavu potvrdio je i u neformalnom druženju na Manjači vojnik OS BiH iz Zenice koji je takmičenjem u sklekovima pobedio kolegu iz Amerike.

Bonus video:

19:33

SVAKA ČAST! Milici i njenoj keruši dobri ljudi su POMOGLI, a sad je ona rešila da UZVRATI! Sav višak POKLONILA deci koja NEMAJU

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.