UDARIO DETE ISPRED VRTIĆA I POBEGAO: Policija u Sarajevu traga za nepoznatim vozačem!
ilustracija, Foto: EPA / LUCA ZENNARO

strašno!

UDARIO DETE ISPRED VRTIĆA I POBEGAO: Policija u Sarajevu traga za nepoznatim vozačem!

Iz policije objašnjavaju da je tom prilikom dete zadobilo frakturu skočnog zgloba, te da je nakon ukazane pomoći u bolnici pušteno na kućno lečenje

Objavljeno:

Policija u Sarajevu traga za nepoznatim vozačem koji je ispred vrtića "Deca Sarajevo – vrtić ŽIŠ" u ovom gradu udario petogodišnje dete, a potom pobegao sa mesta događaja.

Iz policije navode da je slučaj prijavljen juče u 18:30 sati, a dete je zadobilo teške povrede.

- Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na asfaltnu površinu malog pešaka – deteta rođenog 2016. godine iz Sarajeva, od strane NN motornog vozila, kojim je upravljao NN vozač, a koji se vozilom udaljio u nepoznatom pravcu, navodi se u saopštenju policije.

Iz policije objašnjavaju da je tom prilikom dete zadobilo frakturu skočnog zgloba, te da je nakon ukazane pomoći u bolnici pušteno na kućno lečenje.

- O događaju je obavešten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na mestu saobraćajne nezgode su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, uz angažman sudskog veštaka saobraćajne struke. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode, te identifikaciji i pronalasku NN vozača i vozila, zaključuju iz policije.

Bonus video:

00:14

NOVI DETALJI SA SLAVE U TITELU: Orilo se na Đurđevdan kod Rodića, a ona je uzela mikrofon i zapevala CECIN hit (VIDEO)

(Espreso/Nezavisne.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.