PROFESORKA MIRA IZ TUZLE IMALA SE*S SA UČENICIMA, PA ZARADILA NADIMAK: Nije joj bilo svejedno kada ga je ČULA
Profesorka, ilustracija, Foto: Privatna arhiva

osladilo joj se

PROFESORKA MIRA IZ TUZLE IMALA SE*S SA UČENICIMA, PA ZARADILA NADIMAK: Nije joj bilo svejedno kada ga je ČULA

Nakon udaje, sa roditeljima nije bila u kontaktu godinama, međutim, ni u braku nije bila srećna

Objavljeno:

Profesorka Mira iz Tuzle podelila je 2017. godine svoju ispovest, a mi vam u celosti prenosimo njene reči.

Naime, tada 45-godišnja žena otkrila je da se udala veoma mlada, da je sa 19 godina napustila fakultet, što je njenim akademski obrazovanim roditeljima teško palo.

Nakon udaje, sa roditeljima nije bila u kontaktu godinama, međutim, ni u braku nije bila srećna.

– Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je “prvi naišao”. Sad, nakon toliko godina, shvatila sam koliko sam pogrešila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu – rekla je Mira.

U braku je provela punih 25 godina, a kad danas sve zbroji i oduzme nije ga ni volela. Bar ne toliko da bi provela život s njim. Kad su dobili prvog sina, a nakon dve godine i drugog, Mira je počela da živi za svoju decu te je, kako priznaje, mnogo propustila.

Kad su njeni sinovi odrasli, poželela da se ponovo oseća kao žena, poželjno i zadovoljno.

– Tad, nakon razvoda, postala sam MILF, iako u početku nisam ni znala što to znači – kroz smeh je ispričala Mira.

Kao profesorka biologije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim mladolikim izgledom i izazovnim oblačenjem nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

– Znam da su to tinejdžeri, deca… Ali to što sam u njihovim očima privlačna, puno mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo – tvrdi Mira.

Sve je izmaklo kontroli kad su učenici počeli da joj šalju poruke i zahteve za prijateljstvo na Fejsbuku. Neki su samo ‘lajkovali’ slike dok su se drugi odvažili i na pozive na piće…

Njoj je sve to laskalo i dizalo joj samopouzdanje pa je na neke ponude i pristala. U skrivenim kafićima, pretežno van Tuzle, ispijala je piće sa svojim učenicima i za njih se sređivala.

– Nemate pojma kako je lep osećaj kad vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su i te kako prijali – rekla je Mira s dubokim uzdahom.

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tokom razgovora napomenula, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to što radi bilo pogrešno, ali njeni apetiti samo su rasli.

– Sa svakim sledećim sastankom htela sam još više. Seks mi se osladio i nisam razmišljala o posledicama. Tad, jedne večeri dok sam se vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF – otkriva.

Kad je saznala, istovremeno je bila srećna i tužna. Osećala se prljavo, ali nije mogla reći ne. Štaviše, njeni seksualni apetiti toliko su porasli da je počela da ih zove i u svoju kuću. Tad je prvi put imala seks s dvojicom muškaraca odnosno tinejdžera.

Mira je i dalje profesorka biologije, ali živi daleko od BiH. Međutim, priznaje da je i dalje nezasita “MILF” koja ne razmišlja o posledicama, već u svakom danu sebično uživa – kao da je poslednji.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.