DODIK SE SASTAO SA TURCIMA: Čavušoglu iskazao POSEBNO INTERESOVANJE
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, Foto: Profimedia

nove saradnje

DODIK SE SASTAO SA TURCIMA: Čavušoglu iskazao POSEBNO INTERESOVANJE

Čavušoglu je iskazao posebno interesovanje za osavremenjavanje zdravstvenog sektora u RS i spremnost Turske za investiranje

Objavljeno: 19:09h

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa delegacijom Turske o jačanju saradnje u oblasti zdravstva i turizma.

Kako prenosi RTRS, delegacija Turske, koju je predovio Hajri Čavušoglu, savetnik turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, izrazila je spremnost sa jačanje saradnje na dobrobit Republike Srpske i Turske i njenih građana.

Čavušoglu je iskazao posebno interesovanje za osavremenjavanje zdravstvenog sektora u RS i spremnost Turske za investiranje.

Dodik je rekao da je zahvalan na poseti i poručio da se nada da će saradnja biti realizovana u skorije vreme, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Sastanku su prisustvovali i vlasnik preduzeća "OnkoSem" Erol Čelik, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Alen Šeranić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS Vlado Đajić i direktor Fonda zdravstvenog osiguranja Dejan Kusturić.

Bonus video:

00:23

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Sandra Bugarski pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.