JEZIVO UBISTVO U PRIJEDORU: Telo muškarca pronađeno kraj reke
Uviđaj u toku, Foto: Printscreen/Youtube

BRUTALNO

JEZIVO UBISTVO U PRIJEDORU: Telo muškarca pronađeno kraj reke

Portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević kaže da policiji u 10.05 časova prijavljeno da je u naselju Raškovac pronađeno telo muškarca

Objavljeno:

Telo M. S. iz Prijedora pronađeno je jutros pored reke Sane u naselju Raškovac i prvi rezultati istrage ukazuju da se radi u brutalnom ubistvu.

Kako pišu mediji, žrtva je tvrdim predmetom pretučena na smrt, a pronađeni su i tragovi koji ukazuju na mogućnost da je čak udaren vozilom, a potom brutalno pretučen.

- Telo je pronađeno u blizini reke Sane sa smrskanom glavom, odnosno višestrukim povredama koje su najverovatnije nanesene tvrdim predmetom, nalik na bejzbol palicu. U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja - kaže izvor blizak istrazi.

Portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević kaže da policiji u 10.05 časova prijavljeno da je u naselju Raškovac pronađeno telo muškarca.

- U toku je uviđaj kojim rukovodi tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Najverovatnije se radi o krivičnom delu, a više informacija o okolnostima nastanka smrti biće poznato nakon uviđaja - rekla je Alendarević.

Ubijeni M. S. je, prema navodima medija, ranije dovođen u vezu sa trgovinom narkotika.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.