KAKVA POHVALA IZ SARAJEVA ZA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA! Cela Bosna sada misli da je čovek politički MAĐIONIČAR!
Draško Stanivuković, Foto: Printskrin/RTS

LEPE REČI

KAKVA POHVALA IZ SARAJEVA ZA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA! Cela Bosna sada misli da je čovek politički MAĐIONIČAR!

Dodao je da se nadam da će brzo krenuti borba protiv kriminala i korupcije u Sarajevu

Objavljeno:

Potpredsednik SDP BiH Vojin Mijatović napisao je na svom Facebook profilu da je "gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković vrlo jednostavno demonstrirao da je moguće živeti u pravnoj državi".

- Danas je udario u glavu vrh režima Milorada Dodika. Da li je to jednostavno nije, da li mu prete siguran sam da prete, da li je bilo lakše da se ne bavi ovom stvarima pa bilo bi, a da li bi onda bio isti kao i režim pa bio bi. Sto puta sam rekao i opet ću, ideološki se značajno razlikujemo, ali ovaj momak pokazuje svima u zemlji da je moguće normalno i moguće po zakonu. Svi vi koji želite promene i želite normalan život ili radite ovako ili priznajte javno da ste isti kao i dosadašnji režim. Postajem zaista frustriran činjenicom da smo u Sarajevu i mi pobedili i da se po ovom pitanju nista ne dešava, da je u Sarajevu normalno da Budnje i slični mađioničari iz SDA koji su od 20 KM napravili milione mirno spavaju - poručio je.

Dodao je da se nada da će brzo krenuti borba protiv kriminala i korupcije u Sarajevu.

- Ili sam ja zalutao u SDP! I ne zaboravite čak ni vrhunski lažni nacionalizam Dodika koji najavljuje otcepljenje po stoti put ne sprečava Stanivukovića da se bori protiv Dodikovog kriminala. Jedina vakcina za njihov lažni nacionalizam je otkrivanje njihovog kriminala, a ne takmičenje sa njima u dokazivanju nacionalizma. Ovo je poruka i onima u SDP-u koji su dobro ušuškani u poslaničke fotelje, a čija retorika nije nista različita od Dodikove, dok im ne pada na pamet da se bore protiv kriminala i korupcije - zaključio je Mijatović.

Bonus video:

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.