ELEZU JUČE NIJE POZLILO, STIGAO JE U DOBROM ZDRAVSTVENOM STANJU: Poznat pravi razlog kašnjenja IZRUČENJA U BIH!
Darko Elez, Foto: MUP

nove inormacije

ELEZU JUČE NIJE POZLILO, STIGAO JE U DOBROM ZDRAVSTVENOM STANJU: Poznat pravi razlog kašnjenja IZRUČENJA U BIH!

Elez je sat pred izručenje BiH, koje je odobrila ministarka pravde Srbije Maja Popović, zahtevao od istražnih organa Srbije da im ispriča sve šta zna o pojedinim likvidacijama u Srbiji....

Objavljeno:

Iako su pojedini mediji u Srbiji juče objavili da je izručenje Darka Eleza Bosni i Hercegovini kasnilo jer mu je navodno pozlilo na aerodromu, zbog čega se čekala medicinska intervencija, Avaz piše kako to nije tačno.

Naime, Elez je sat pred izručenje BiH, koje je odobrila ministarka pravde Srbije Maja Popović, zahtevao od istražnih organa Srbije da im ispriča sve šta zna o pojedinim likvidacijama u Srbiji. Zbog toga je s Aerodroma Nikola Tesla vraćen u prostorije MUP-a Srbije, gde je išao na poligrafsko testiranje, kako bi se utvrdili svi njegovi navodi i tvrdnje.

Izvori "Avaza" tvrde da je Elez u Sarajevo stigao dobrog zdravstvenog stanja i da mu nije ukazivana bilo kakva medicinska pomoć.

Danas se očekuje predlog za određivanje pritvora i on će biti upućen tokom dana Sudu BiH.

Tužilaštvo Eleza sumnjiči za likvidacije Siniše Miličevića Tigra i Miloša Ostojića, koji su ubijeni u Lukavici 2018. i 2019. godine.

Sinoć je izručen uz jako policijsko obezbeđenje na Sarajevski aerodrom, na sebi je imao pancir i šljem.

(Espreso / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.