PREDAT MUŠKARAC KOJI JE BACIO EKSPLOZIV I PUCAO NA POLICIJU: Potraga za bombašem uspešno privedena kraju!
Predat muškarac, Foto: Youtube/printscreen

predat je

PREDAT MUŠKARAC KOJI JE BACIO EKSPLOZIV I PUCAO NA POLICIJU: Potraga za bombašem uspešno privedena kraju!

Osumnjičeni S. T uhapšen je u 1.25 u mestu Grdonj, na području gde se nalazi repetitor.

Objavljeno:

Pripadnici policije Kantona Sarajevo danas su predali u nadležnost Tužilaštva KS muškarca koji je u subotu bacio eksplozivnu napravu u sarajevskom naselju Grdonj.

Kako su ranije naveli iz MUP Kantona Sarajevo, muškarac S. T. aktivirao je u subotu eksplozivnu napravu te se nakon toga udaljio iz porodične kuće, prenosi Srpskainfo.

Incidentu, odnosno bacanju eksplozivne naprave, prethodila je svađa kod jednog objekta u kojoj je učestvovao i osumnjičeni, piše Klix.

Nakon toga, pripadnici policije organizovali su potragu za osumnjičenim s ciljem hapšenja. U 20.40 jedna policijska patrola primetila je osumnjičenog koji je potom ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja pištolja prema službenom policijskom vozilu u pokretu, a zatim pobegao.

Ubrzo su se pripadnicima MUP Kantona Sarajevo u potrazi i hapšenju pridružili i pripadnici Sektora za policijsku podršku.

Osumnjičeni S. T uhapšen je u 1.25 u mestu Grdonj, na području gde se nalazi repetitor. Prilikom hapšenja, pripadnici policije su kod osumnjičenog pronašli jednu ručnu bombu, jedan ručno pravljeni pištolj i dva metka za lovačko naoružanje.

Osumnjičeni se tereti za krivična dela izazivanje opšte opasnosti, oštećenje tuđe stvari, napad na službenu osobu u vršenju poslova bezbednosti, nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.