HOROR, MLADA MAJKA (27) SE OBESILA: Pronašao je sin (10) , a mlađi sin (4) je sve video!
Depresija, Foto: Printscreen/Youtube/Hayat TV BiH

JEZIVO

HOROR, MLADA MAJKA (27) SE OBESILA: Pronašao je sin (10) , a mlađi sin (4) je sve video!

Obešenu suprugu pronašao je desetogodišnji sin, a mlađi četvorogodišnji sin je sve video, kaže Mumaer Gajun u bolnom priznanju.

Objavljeno:

- Obesila mi se žena, ostala su mi dva sina... Ja sam zbog svega završio na pshijatriji - ovim rečima počeo je svoju bolnu ispovest za Avaza Muamer Gadžun iz mjesta Gornji Lončari kod Kaknja.

Njegova 27-godišnja supruga Nevzeta 2. februara u njihovoj kući digla je ruku na sebe - objesila se u toaletu.

27-godišnja supruga Nevzeta podigla je ruku na sebe u njihovoj kući 2. februara - obesila se u toaletu.

Popela se na šolju - Obesila se na dva vijka na kojima je nekada stajao bojler, koji sam pomerio. Verovatno se popela na šolju ... To je učinila svesno, jer ako bi ustala, preživela bi. Najgore od svega je što ga je stariji sin, koji ima samo deset godina, pronašao u kupatilu ... Otrčao je do kafića u kojem radim i rekao baka, tako i tako ... Mlađi, četvorogodišnjak sin je takođe video sve - priča kroz suze Gajun.

Prema njegovim rečima, nije mogao da veruje da se njegova supruga ubila jer nisu imali problema. Tako je počeo sam da se raspituje i istražuje šta bi mogao biti motiv da se žena, koja nije otišla u krevet ili napustila kuću ne poljubivši muža i sinove, odluči na očajnički korak.

- Prvo sam našao sedam ili osam neplaćenih računa, a zatim saznao da je dugovala novac komšijama. Otplatio sam taj dug, oko 400 KM. Novac je primala i od porodice iz inostranstva, saznao sam da su ona i njen rođak Samir Gajun, koji je taksista, išli po novac ... Moju suprugu je vozač pregledao za vozačku dozvolu pre šest meseci i sve bio u redu. Sumnjam da je neko varao, da je morala da nosi novac ... Kome i zašto, ne znam ... Tražila sam od policije da istraži slučaj, da uzme spisak poziva sa mobilnih telefona , izveštaji banaka, postoji video zapis o mojoj kući. nadzor ... Umesto toga, odveli su me na razgovor - rekao je Muammar Gajun u jednom dahu.

Gajun je „Avazu“ dao fotografiju oproštajnog pisma, pošto je originalno pismo predao policiji.

Mama će se pobrinuti za tebe U zemljotresnom pismu stoji:

- Sinovi moji, ljubavi moja, ovo sam morao učiniti da spasim vas i sebe. Volim te. Kad budem na tom svetu, mama će se brinuti o tebi. Vodite računa jedni o drugima. I šta god da je, znaj da te volim. Mnogo sam volela i tvoju baku i on je bio jedina voljena. Halalit tvojoj mami. Mnogo te volim. Vaša Nezva, stoji u pismu.

Gajun naglašava da je rukopis njegove supruge sumnjiv.

- Možda joj se ruka tresla. Ne znam, nisam više pametan, ali mislim da bi policija trebalo da bude umešana u ceo slučaj. zaključio je Moamer Gajun.

Aldina Alić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, potvrdila je za "Avaz" da je policija upoznata sa ovim slučajem.

- Istražnim i drugim radnjama utvrđeno je da je reč o samoubistvu - kratko je rekao Alić.

Bonus video:

(Espreso.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.