UHAPŠEN IGOR BILBIJA: Bivši vođa Srbske časti pao zbog neverovatnih stvari!
Igor Biblija, Foto: Printscreen: Youtube/Al Jazeera Balkans

uhvatili ga

UHAPŠEN IGOR BILBIJA: Bivši vođa Srbske časti pao zbog neverovatnih stvari!

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da su njihovi policajci, zajedno sa pripadnicima Žandarmerije, izvršili raciju u jednom ugostiteljskom objektu u Prijedoru i da je u toj akciji od Bilbije oduzet pištolj

Objavljeno: 13:47h

Policija je tokom vikenda u Prijedoru uhapsila Igora Bilbiju, bivšeg vodju "Srbske časti" u Republici Srpskoj, osumnjičenog za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da su njihovi policajci, zajedno sa pripadnicima Žandarmerije, izvršili raciju u jednom ugostiteljskom objektu u Prijedoru i da je u toj akciji od Bilbije oduzet pištolj.

Potom je pretresen stambeni objekat koji koristi Bilbija i u njemu je pronadjeno 17 metaka za pištolj, 35 za pušku kalibra 7,62 mm, okviri za automatsku pušku, pancirni prsluk, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Bilbija je osumnjičen za krivično delo "nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija".

Igor Bilbija nije vođa "Srbske časti" u RS od juna 2018. godine zbog fotografije na kojoj se nalazi u društvu Nasera Orića, bivšeg komandanta Armije BiH u Srebrenci.

Bilbija se, zajedno sa vodjom "Srbske časti" iz Srbije Bojanom Stojkovićem, fotografisao u januaru 2016. godine sa Miloradom Dodikom, tadašnjim predsednikom Republike Srpske, u njegovom kabinetu u Banjaluci, povodom obeležavanja Dana RS.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.