JAVNOST ŠOKIRANA: Otkriveno zašto je Turčin UBIO zeničke devizere! NOVAC MU TREBAO DA PLATI DUGOVE!
Policija, ilustracija, Foto: Marina Lopicic

JEZIVO

JAVNOST ŠOKIRANA: Otkriveno zašto je Turčin UBIO zeničke devizere! NOVAC MU TREBAO DA PLATI DUGOVE!

Kada su se našli sa Turčinom, usledio je horor. U nameri da im otme novca, a nakon fizičkog obračuna, naneo im je više ubodnih rana nožem, usled čega su obojica preminuli. Jedan je, čak, pronađen u grmlju

Objavljeno:

Javnost u BiH još je u šoku nakon nezapamćenog dvostrukog ubistva koje se dogodilo pre dva dana u zeničkom naselju Jalija, kada je u krvavi pir krenuo Caner (Fuat) Taylanom, državljanin Republike Turske, sa prebivalištem u Zenici.

Podsetimo, on je nazvao zeničke devizere sa kojima se poznavao da mu zamene 55.000 evra. Arslan Mujić i Ramiz Odobašić otišli su da mu zamene novac, a za ovu uslugu ne bi zaradili ni 500 maraka.

Kada su se našli sa Turčinom, usledio je horor. U nameri da im otme novca, a nakon fizičkog obračuna, naneo im je više ubodnih rana nožem, usled čega su obojica preminuli. Jedan je, čak, pronađen u grmlju.

Ironija je da su ubijeni poznavali ubicu iz Turske, s obzirom na to da je imao fast-food na ulazu u pijacu. Ranije je, također, menjao novac kod uličnih devizera, međutim, niko nije mogao ni naslutiti da bi mogao isplanirati nešto ovakvo i počiniti dvostruko ubistvo.

Naime, saznaje Avaz, Turčin je upao u velike dugove zbog čega mu je bio potreban novac. Osim toga, navodno, bio je sklon i kocki. Kako nije imao novac da vrati dugove, osmislio je pakleni plan koji je šokirao javnost, a potom se dao u bekstvo.

Podsetimo, on je juče uhapšen na području Srednjobosanskog kantona, a danas mu je pozlilo u pritvoru zbog čega je intervenirala i Hitna pomoć. Nakon pružene prve pomoći, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.