FATALNA SUNITA SE SE UDAJE ZA ROBIJAŠA: Osuđena je za ubistvo, a partner joj je VEOMA OPASAN TIP
Sunita Hindić, Foto: Fejsbuk/Privatni arhiv

LJUBAV IZA REŠETAKA

FATALNA SUNITA SE SE UDAJE ZA ROBIJAŠA: Osuđena je za ubistvo, a partner joj je VEOMA OPASAN TIP

Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili, zakonski, postati supružnici, za sada nije poznato

Objavljeno:

Sunita Hindić (22), koja je zbog ubistva mostarskog ugostitelja, Nine Ivankovića, (55) nepravosnažno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri i i po godine odlučila se na važan korak u životu.

Kako piše Avaz, pritvorenica Hindić, poznatija kao "fatalna Sunita“, odlučila je da se uda i to ni manje ni više nego za osuđenika iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Ferida Suljovića Ćiću (40).

Da je Hindić uputila zahtev da joj se odobri venčanje u KPZ-u Mostar i to, kako je navela, sa vanbračnim suprugom Feridom Suljovićem, potvrđeno je iz Kantonalnog suda Mostar.

Kako je rekao sudija Elis Sultanić, koji je predsedavao Sudskim većem koje joj je izreklo osuđujuću presudu, u vezi sa njenim zahtevom odluka još nije donesena.

U Upravi KPZ-a Mostar nisu želeli da komentarišu zahtev koji je Hindić uputila prema Sudu, a kako je rečeno, pritvorenici i osuđenici ne mogu da imaju kontakt unutar zatvora.

Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili, zakonski, postati supružnici, za sada nije poznato.

Inače, Hindić čeka konačni sudski epilog, a napokon je nakon žalbe Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona u vezi sa presudom Kantonalnog suda Mostar, na Vrhovnom sudu F BiH za 20. januar zakazana apelaciona sednica.

S druge strane, Suljović je pre mesec uhapšen u Hrasnici, nakon što se krajm avgusta nije vratio u mostarski zatvor u kom zbog izvršenja teških krađa izvršava kaznu od godinu i dva meseca. On se na području Sarajeva krio više od tri meseca, a nakon što je Avaz objavio da je za njim raspisana poternica, on je nazvao redakciju, rekavši da "želi da demantuje beg“, jer, kako je naveo, "skuplja nalaze za operaciju".

Suljović je, takođe, pre više od godinu, zajedno sa još četiri zatvorenika pokušao da pobegne iz mostarskog zatvora u čemu su ih sprečili policajci.

Inače, on je ranije, presudom Vrhovnog suda FBiH osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog pokušaja ubistva Marija Tomasa koje se dogodilo 2010. godine.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.