NEMA TI VIŠE OCA, ZAKLAO SAM GA! Mladić ISKASAPIO strica, pa okrenuo njegovog SINA na video poziv!
Ilustracija, Foto: Printsreen/Youtube/el taquígrafo

brutalno

NEMA TI VIŠE OCA, ZAKLAO SAM GA! Mladić ISKASAPIO strica, pa okrenuo njegovog SINA na video poziv!

U potresnoj ispovesti, sin Kenan Kolić je kroz suze ispričao šta se događalo

Objavljeno: 11.01.2021. 15:09h
  • 33

Kenan Kolić, sin Redžiba kojeg je brutalno nožem ubio bratić Almin Kolić u jezivoj ispovesti izneo niz šokantnih detalja o sinoćnoj tragediji.

Kenan Kolić, sin žrtve
Kenan Kolić, sin žrtvefoto: Printscreen/Facebook

Nakon stravičnog zločina koji potresao javnost kada je Almin Kolić u zeničkom Planinarskom domu „Čolan“ brutalno nožem ubio svog strica Redžiba (52), stupili smo u kontakt sa Kenanom, sinom žrtve koji nam je u potresnoj ispovesti opisao šta se dogodilo kobne noći.

U potresnoj ispovesti Kenan Kolić je kroz suze ispričao šta se događalo.

Bizarni motiv

Kenan je iznio niz jezivih detalja i bizarni motiv koji je doveo do velike porodične tragedije.

On je pojasnio da je izbila svađa i da je Almin svom stricu uputio niz psovki.

- Kada mi je ubio oca došao je kući uslikao se i na mesindžer mi poslao jednu svoju sliku. Ispod slike je napisao: „Ubio sam ti oca i neće više živeti, zaklao sam ga“. Uhapsila ga je policija i odvela. Otac je dugogodišnji lovac...Bio je u lovu, i uopšte nije konzumirao alkohol. Sedeo je gore nakon lova sa svojim društvom u domu. Pre tri nedelje taj rođak Almin je dom zapalio, izjavio je Kenan.

- Poslije toga je otac je otišao gore s par ljudi i to su preuredili, da se može sedeti i sve fino. Međutim, da bi taj isti momak, moj rođak, nazvao mog oca i rekao da će doći i da će to opet sve zapaliti i skrhati. Otac je u nedelju ranom zorom otišao u lov, a po povratku u dom Alminu je rekao „da nema on ništa s domom i da se s njim niko neće svađati“. Almin mu je rekao „nemaš ti s ovim ništa, i ja ću ga zapaliti“ – kazao nam je Kenan.

Niz psovki

- Nema šta mu nije rekao i tu je izbila svađa. Kako su se pogurali, otac je njega udario. Almin se prepao i povukao se. Onda je kada je otac krenuo na vrata i izašao da upali džipa Almin je njemu zabio veliki mesarski nož, trgnuo je oštricu i pobegao. Ti koji su tu bili pomagali su ocu. On je samo kleknuo i rekao: „Joj, ubo me je puno“ – priča Kenan.

Kenan kaže da su rođaci Redžiba ubacili u vozilo, ali čim je seo iskrvario je na licu mesta.

- Rođak ga je kasnije odvezao do Hitne pomoći. Almin je pobegao s lica mesta, a ja sam bio u gradu, na poslu. Pozvali su me i rekli: „Otac ti je imao problem, tuču...“ Kada sam stigao do Hitne video sam da je otac mrtav i da mu nema pomoći. Bio je bukvalno, rasečen, skoro prepolovljen... - priča jezive detalje Kenan.

Almin Kolić, ubica
Almin Kolić, ubicafoto: Printscreen/Facebook

Šokantni videopoziv

No tu dolazi do još dramatičnijih momenata, Kenan dobiva videopoziv.

- Dok sam pomagao da oca odnesemo do prostorije u Hitnoj, Almin me je nazvao na videopoziv i rekao: „Vidi šta mi je uradio zaklao sam ga“. Nema šta mi nije rekao. Kazao sam mu: „Vidi šta si ti uradio, sad ću ja doći i tebe ubiti". On je prekinuo razgovor, slikao je sebe i poslao mi ispod i poruke: „Nema ti više oca, zaklao sam ga“. Iza oca su ostala tri sina, on je imao 52 godine – priča Kenan.

Almin je prema Kenanovom iskazu pre mesec i po pisao Kenanu da će ubiti Redžiba.

- U depresiji sam, teško mi je, ali ako već taj ubica treba ići u zatvor neka leži koliko treba. Sinoć se u policiji vadio da je bio nesvestan, a kada ga je ubio došao je kući nazvao mene i nema šta mi nije psovao – završio je Kenan.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media