PROGOVORIO DOKTOR VLADO KOJI JE LEČIO DODIKA I OTKRIO ISTINU O NJEGOVOM ZDRAVLJU: Ovo je saopštio!
Dodikov lekar, Foto: n1 printscreen

dodikovo stanje...

PROGOVORIO DOKTOR VLADO KOJI JE LEČIO DODIKA I OTKRIO ISTINU O NJEGOVOM ZDRAVLJU: Ovo je saopštio!

Milorad Dodik je imao tešku obostranu upalu pluća, praćenu kašljem i temperaturom

Objavljeno:

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske prof. dr. Vlado Đajić obratio se danas javnosti nakon što je ta ustanova objavila da je predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik pobedio korona virus, što znači da će biti otpušten na kućno lečenje.

Đajić je uputio zahvalnicu radu ove zdravstvene ustanove u RS te istakao kako je veliki broj pacijenata obolelih od Covida-19 u UKC RS pobedilo bitku sa korona virusom, te da je takav slučaj bio i sa Dodikom.

“Imao je tešku obostranu upalu pluća, praćenu kašljem i temperaturom i zajedničkim radom mojih kolega i uz konsultacije lekara iz Srbije i inostranstva, uspešno smo završili ovu bitku. Dodiku predstoji oporavak u kućnim uslovima, i on će dolaziti po terapiju“, rekao je Đajić.

“Više od 40 posto pacijenata na respiratoru u UKC RS preživljava ovu opaku bolest i to je u nivou rezultata velikih svetskih cenatra“, dodao je.

Rekao je i kako zasluge upućuje svojim kolegama kao i rukovodstvu RS, kao i lično Miloradu Dodiku, koji, kako je naglasio Đajić, nisu žalili sredstva da daju građanima entiteta RS ono najbolje – a to je zdravlje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/novi ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.