DR VLADO PRENEO OVU DODIKOVU REČENICU IZ BOLNICE, OGLASIO SE I SAM DODIK: Dao je svima OBEĆANJE!
Dodik, Foto: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

pod terapijom

DR VLADO PRENEO OVU DODIKOVU REČENICU IZ BOLNICE, OGLASIO SE I SAM DODIK: Dao je svima OBEĆANJE!

Doktor preneo njegov pozdrave

Objavljeno:

Direktor Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić, obavestio je danas javnost o zdravstenom stanju predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegevine Milorada Dodika, kazavši da se on oseća bolje.

"Pre pet dana je smješten na UKC zbog bolova u predelu želuca, mučnine, malaksalosti i otežanog disanja. Nako pregleda uočili smo da ima obostranu upalu pluća, gastritis i treći test je bio pozitivan na korona virus", rekao je Đajić.

Kazao je i da svakodnevno imaju zasedanje konzilijuma, koji brinu o zdravlju Dodika, te da su i danas imali kolegij kojem je prisustvovao i ministar zdravlja Republike Srpske Alen Šeranić. Takođe, imaju svakodnevne komunikacije sa lekarima iz Srbije i inostranstva.

"Imamo usaglašene stavove o terapiji. On prima terapiju koju bi primao bilo gde u svetu. Današnje stanje mu je stabilno i on je pod stalnim nadzorom. Oseća se bolje", naveo je Đajić.

Preneo je i Dodikove pozdrave i zahvalnost svima koji su se raspitivali za njegovo zdravstveno stanje.

"Moram da prenesem i obećanje njegovo da će pobediti ovu bitku, kao što je mnoge do sada, a i koje mu prethode u budućnosti", rekao je Đajić.

Nakon današnjeg zasijedanja konzilijuma lekara Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske zajedno sa ministrom zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske dr. Alenom Šeranićem ustanovljeno je da je zdravstveno stanje člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika stabilno. Gospodin Dodik se oseća dobro i on je pod konstantnim nadzorom konzilijuma, saopćeno je iz UKC RS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/novi ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.