ODVEZAO ŽENU NA PLANINU, SKINUO JE GOLU, TUKAO JE I TERAO DA ŠMRČE DROGU: Policija je u poteri za OVIM ČOVEKOM
Policija raspisala poteru, Foto: Privatna arhiva/Avaz

poslednje informacije

ODVEZAO ŽENU NA PLANINU, SKINUO JE GOLU, TUKAO JE I TERAO DA ŠMRČE DROGU: Policija je u poteri za OVIM ČOVEKOM

Kako saznajemo svim patrolama su dostavljeni njegovi podaci i lični opis te se intenzivno traga za njim

Objavljeno:

Ghanomeh Gazvan koji je brutalno maltretirao bivšu partnerku iz ljubomore na Igmanu skinuvši je golu na cičoj zimi nalazi se u bjekstvu i za njim je raspisana operativna potraga, potvrdio je za Avaz izvor blizak istrazi.

Kako saznaje ovaj medij, svim policijskim patrolama su dostavljeni njegovi podaci i lični opis te se intenzivno traga za njim, a on je odranije poznat policiji. Potraga je raspisana i za njegovim vozilom Opel Vektra koji je koristio prilikom otmice nesretne žene.

Izvor blizak istrazi nam je otkrio da je priveden Gazvanov prijatelj u čijoj kući na području Ilidže je par bio neposredno pre otmice.

Brutalno iživljavanje nad ženom dogodilo se 15. decembra, a motiv za to je bio jer je Gazvan u mobilnom partnerke pronašao poziv od njene prijateljice s kojom joj je zabranio druženje.

Žena je na sarajevskoj planini doživela neviđeno poniženje, jer ju je Gazvan golu snimao mobilnim, brutalno je pretukao i terao ju je da šmrče spid.

Kada ju je oslobodio i dozvolio joj da se obuče Gazvan je žrtvi zapretio da će je ubiti ako slučaj prijavi policiji te da će joj usmrtiti majku ako mu ne donose 3.000 KM.

(Espreso.co.rs/avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.