PAZITE, UKLJUČEN JE ŽUTI METEOALARM! Vreme je JAKO OPASNO, ne vidi se prst pred okom! U 6 gradova je baš ozbiljno
Vremenska prognoza, ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

VREMENSKA PROGNOZA

PAZITE, UKLJUČEN JE ŽUTI METEOALARM! Vreme je JAKO OPASNO, ne vidi se prst pred okom! U 6 gradova je baš ozbiljno

Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali treba biti na oprezu ako se praktikuju aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima

Objavljeno:

Meteoalarm je za danas izdao žuto upozorenje za područja Banjaluke, Prijedora, Višegrada, Sarajeva, Tuzle i Bihaća zbog magle, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Magla će na području Banjaluke, Prijedora i Višegrada smanjivati vidljivost na manje od 200 metara, dok će na području Sarajeva, Tuzle i Bihaća magla biti dugotrajna.

Žuti meteoalarm ukazuje na potencijalno opasno vreme. Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali treba biti na oprezu ako se praktikuju aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima.

Iz Rhmz-a najavili su da će u Srbiji danas u nižim predelima biti maglovito i tmurno, ponegde sa slabom rosuljom, a u brdsko-planinskim predelima pretežno sunčano i da se nepogode ne očekuju.

U Beogradu maglovito i tmurno, vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura 2, najviša 4 stepena, dok će do ponedeljka u nižim predelima biti maglovito i tmurno, u brdsko-planinskim pretežno sunčano.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.