NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Monah Stefan IZBODEN NOŽEM NA SMRT u manastiru Glogovac
Otac Stefan, Foto: Printscreen/Facebook

PODLEGAO UBODNIM RANAMA

NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Monah Stefan IZBODEN NOŽEM NA SMRT u manastiru Glogovac

Meštani su u šoku i u neverici da se desio zločin nad monahom na ovom svetom mestu

Objavljeno: 23:39h

Šipovo je danas potresao nezapamćen zločin, nakon što je monah u manastiru Glogovac pronađen sa ubodnim ranama nanesenim najvjerovatije nožem, od kojih je podlegao.

Iako ova informacija zvanično iz policije nije potvrđena, kako se od meštana saznaje kroz Šipovo je prošao kordon policije kao i ekipe hitne pomoći.Monah je, kako se saznaje usmrćen nožem i prema nezvaničnim informacijama, uboden je u grudi.

Takođe, nezvanično se saznaje da policija traga i za jednim muškarcem, koji se može dovesti u vezu sa zločinom, ali detaljne informacije od nadležnih organa nisu saopštene.

Meštani su u šoku i u neverici da se desio zločin nad monahom na ovom svetom mestu.

Na zvaničnoj stranici manastira objavljeno je: “U neverici i tuzi obavještavamo sve poklonike Manastira Glogovca da je danas 7. decembra u večernjim satima nepoznati počinioc nožem usmrtio dugogodišnjeg monaha Manastira Glogovca oca Stefana. Svi detalji o ovom stravičnom zločinu biće naknadno saopšteni javnosti poslije istrage policije kao i vrijeme sahrane postradalog monaha Stefana. VJEČAN TI POMEN OČE NAŠ I BRATE STEFANE!”

Prema prvim nezvaničnim i neproverenim informacijama, nesrećnog monaha usmrtio je jedan narkoman iz Banjaluke koji je došao u manastir sa namerom da od njega traži novac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.