Napravili feštu od svoje sahrane, dok su još bili živi!? (FOTO)
Foto: Reuters

Zaprepastili celo selo

Napravili feštu od svoje sahrane, dok su još bili živi!? (FOTO)

- Zamalo nisam pao u nesvest, kada sam od kuma Drage dobio pozivnicu da njemu i njegovoj voljenoj Dragici dođem na sahranu - rekao je Milan Janković
Objavljeno: 10:03h

Niko od oko 200 zvanica na "zadušnoj večeri" minulog vikenda u derventskom selu Osinja, koja se praktikuje odmah po "ispraćaju" na onaj svet pokojnika, nije zajecao, a kamo li pustio suzu za Dragicom (65) i Draganom (61) Marić, iz susednog sela Pojezina. Čak ni posle obilaska njihove večne kuće, paljenja sveće i tamjana, pa ni više oproštajnih govora među kojima i dirljive besede dvojice književnika i poeta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naprotiv, svi su u osinjskom restoranu "Centar" skočili na noge, kada su uz ritam "moravca" i "užičkog", prnjavorskog benda "Mira i Južni ritam", upravo kolo poveli "vaskrsli slavljenici" Drago i Dragica. Kako su to preko medija i najavili, ovaj bračni par su jedno drugo, dostojno i sa ljubavlju "ispratili" na onaj svet, ali za života?!

Stravično - Srbi opet na meti: Zapaljena pravoslavna crkva u centru Sarajeva! (VIDEO)

Zato su se već u subotu posle podne u dvorištu Marića, u Pojezini, sa raznih strana sjatile mnogobrojne novinarske ekipe u nameri da zabeleže nesvakidašnji slučaj i presedan u istoriji Srba.

- Zamalo nisam pao u nesvest, kada sam od kuma Drage dobio pozivnicu da njemu i njegovoj voljenoj Dragici dođem na sahranu. A, znam ga kao čestitog i pogotovo kao čoveka od čvrste reči - kaže Milan Janković, pristigao iz okoline Novog Sada, gde su obojica radeći na rečnim brodovima stekli penzije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.