BIH SE SPREMA ZA IZBORE, A NJIHOVA LISTA JE ŠOU PROGRAM! Od "Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će”, do DVA ŠUPČIĆA... (FOTO)
Lokalni izbori u BiH, Foto: Facebook

ZANIMLJIVO

BIH SE SPREMA ZA IZBORE, A NJIHOVA LISTA JE ŠOU PROGRAM! Od "Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će”, do DVA ŠUPČIĆA... (FOTO)

Korisnicima društvenih mreža nisu promakli ni slogani kojima se pojedine stranke i pojedinci vode

Objavljeno:

Loklani izbori u Bosni i Hercegovini održavaju se 15. novembra, a na društvenim mrežama pojedini kandidati su se već istakli. Neki po izgledu, neki po čuvenju, neki po prezimenu, a neki i po programu.

Ipak, ovi prvi su privukli, slučajno ili namerno, mnogo veću pažnju, neko će reći preko noći, i to zahvaljujući objavama na Fejsbuku, Instagramu i drugim mrežama, gde se vesti mnogo brže šire i dele.

Tako je veliku pažnju privukla Šejla Vrabac, kandidatkninja za odbornicu u Novom Gradu, ispred Stranke za Bosnu i Hercegovinu. Zahvaljujući pre svega svom izgledu, njena "popularnost" se vinula u visine.

Korisnicima društvenih mreža nisu promakli ni slogani kojima se pojedine stranke i pojedinci vode. To je slučaj sa Veselkom Bebićem Bebom, čiji slogan na predstojećim izborima glasi: "Povucimo crtu”.

Neko će pomisliti da ova "crta" previše asocira na neke druge stvari, tako da je, hteo ili ne, Beba uspeo da skrene pažnju na sebe.

Stranka za Bosnu i Hercegovinu ??????

Posted by Šejla Vrabac on Среда, 04. новембар 2020.

Pojedincima je pomogla i burna prošlost da ih vine u orbitu. Naime, Abdulah Iljazović iz Maoče, kandidovao se za odbornika Skupštine distrikta Brčko, a radi se o osobi koja je bila osuđena za dilovanje droge.

- Znam da sam zeznuo situaciju i ne mogu bobeći od toga. Verujem da mogu pokazati kako čovek kada se okruži pravim ljudima može uraditi nešto što mu je bilo nezamislivo pre tri godine. Samo da se zna, kog mene je g. bio g. (gram bio gram). Poštenje pre svega - naveo je on u jednom od komentara, odgovaravšui na prozivku o svojoj prošlosti.

Nekim je, sa druge strane, samo prezime bilo dovoljno da postanu hit na društvenim mrežama.

- Austrija na aparatima. I BiH ima svog Kurca - bio je komentar na društvenim mrežama vezano za prezime Elvira Kituše iz opštine Vogošća.

Zbog svog prezimena u žižu javnosti dospela su i dva Šupčića, kandidati u Gornjem Vakufu.

У БИХ су политичари барем искрени

Posted by Ljubiša Preletačević Beli on Четвртак, 22. октобар 2020.

Na lokalne izbore u Bjeljini izlazi lista zanimljivog imena “Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će”.

Pažnju na sebe privukla je i kandidatkinja stranke PDA za lokalne izbore 2020. godine u Živinicama. Kasima Hodžić je na svom Fejsbuk profilu podelila fotografiju na kojoj popela se na banderu a sve to da bi se fotografisala pored svog plakata.

Ni to nije sve. Društvene mreža preplavile su fotografije plakata koji su postavljeni na mesta poput bandera, kontejnera, seoskih šupa ili slično. Takođe, mnogi kandidati postali su populari zbog svog specifičnig izgleda, imena ili slogana.

4️⃣ Abdulah Iljazović ?2014. godine završio Karađoz-begovu medresu u Mostaru ?Osnivač i predsjednik KMF Lux iz Brčko distrikta

Posted by Narod i Pravda Brčko on Петак, 16. октобар 2020.

Koliko će im popularnost na društvenim mrežama pomoći na izborima videćemo 15. novembra, ali jedno je sigurno – zahvaljujući domišljatosti i društvenim mrežama za njih je čulo više ljudi nego za mnoge koji su puno više novca uložili u svoju reklamu.

Da se pokaže NERADNICIMA kako se radi ?? Aloo, ima li ko jači????

Posted by Kasima Hodzic on Уторак, 27. октобар 2020.

Austrija na aparatima... i BiH ima svog Kurza...?

Posted by Made in Bosnia on Субота, 17. октобар 2020.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.