STARLETA KOJA JE NAVODNO UBILA BIZNISMENA NAPRAVILA SKANDAL U ZATVORU! Jedva su je obuzdali!
Sunita je osumnjičena za ubistvo preduzetnika, Foto: Printscreen Instagram

sunita hindić

STARLETA KOJA JE NAVODNO UBILA BIZNISMENA NAPRAVILA SKANDAL U ZATVORU! Jedva su je obuzdali!

Njoj je i ranije, zbog nedoličnog ponašanja, nakon što se dovikivala sa zatvorenikom iz susedne ćelije, izrečena zabrana poseta koja je trajala deset dana

Objavljeno:

Zbog povrede Pravilnika o kućnom redu Kaznenopopravnog zavoda Mostar, Suniti Hindić (21), osumnjičenoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" u Buni, Županijski sud u Mostaru je izrekao zabranu poseta na razdoblje od 30 dana.

Ona je 29. februara u podne, u naletu besa, razbila staklo na prozoru u svojoj ćeliji te se posekla po rukama u predelu lakta, dok je zatvorskim policajcima koji su intervensrali upućivala pogrdne reči i psovke.

Iako je odmah pozvana ekipa Hitne pomoći, kako je potvrđeno za Dnevni avaz, ona je odbila pregled pa stepen povreda nije ni utvrđen.

foto: Facebook printscreen

- Ovo nije prvi put da ona, praktično, skreće pažnju na sebe i da se nedolično ponaša, ali daleko od toga da je pokušala suicid. Mi smo odmah reagiovali i zatražili sankcije, a odbijen nam je zahtev o njenom premeštanju u Tuzlu - rečeno je iz Uprave KPZ-a Mostar.

Njoj je i ranije, zbog nedoličnog ponašanja, nakon što se dovikivala sa zatvorenikom iz susedne ćelije, izrečena zabrana poseta koja je trajala deset dana.

Dok u pritvoru čeka na podizanje optužnice za ubistvo Ivankovića, Hindić je u Opštinskom sudu Mostar optužena za tešku krađu. Ivanković je ubijen iz vatrenog oružja početkom oktobra prošle godine, a Sunita Hindić nekoliko dana nakon toga s obe slomljene noge predala se policiji u Travniku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.