LANA JE BILA ŽIVA KADA JE BAČENA U VODU! Cure novi užasni detalji sa OBDUKCIJE! Ronioci još uvek pretražuju reku
Lana Bijedić, Foto: Printscreen/facebook

UBISTVO KOJE JE POTRESLO REGION

LANA JE BILA ŽIVA KADA JE BAČENA U VODU! Cure novi užasni detalji sa OBDUKCIJE! Ronioci još uvek pretražuju reku

Za počiniteljem (ili više njih) koji je pretukao i gušio Lanu te je bacio u reku još uvek se traga

Objavljeno:

Ronilačke ekipe iz Tuzle već drugi dan pretražuju reku Studenčicu pored Ljubuškog u kojoj je u nedelju pronađeno telo 19-godišnje Mostarke Lane Bijedić, kako bi pronašli dokaze koje bi dodatno razjasnile ovo brutalno ubistvo.

Za počiniteljem (ili više njih) koji je pretukao i gušio Lanu te je bacio u reku još uvek se traga. Osim MUP-ova HNK i ZHK, na raspolaganje su se stavile i druge policijske agencije, a u potragu se uključila i Obavještajno-sigurnosna agencija BiH. Na gradskom groblju Sutina u Mostaru jutros je organizovan poslednji ispraćaj Lane. Ispraćaju su prisustvovale i njene kolege iz Srednje građevinske škole u Mostaru, a za sve Mostarce koji su se želeli oprostiti od Lane bio je organizovan prevoz do groblja s dve lokacije. Prisustvovao je i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić. Ona ipak neće biti ukopana u Mostaru, već sutra u Beogradu, prema želji njene majke.

Još uvek se čeka na nalaze veštačenja telefona, koji bi trebali dati više informacija s kim je Lana bila kobne noći. Prema poslednjim informacijama, trebala je popiti kafu s drugaricom i zaputiti se u Sarajevo gde je trebala nastaviti školovanje. Njeno telo izvukli su pripadnici Gorske službe spašavanje iz Ljubuškog i Čitluka nakon što je jedan od ribara uočio i pozvao policiju.

Obdukcija je pokazala da je Lana na glavi imala nekoliko rana od udaraca, a na vratu tragove koji nastaju kod gušenja.

Imala je i povrede podlaktice te prelom rebara. Zbog vode koja je pronađena u plućima pretpostavlja se da je bila živa kada je ubačena u reku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Klix)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.