OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE MRTVOG DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Bura posle objave Slobodana Vaskovića (FOTO)
David Dragičević, Foto: Printscreen You tube

užas

OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE MRTVOG DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Bura posle objave Slobodana Vaskovića (FOTO)

Posmrtni ostaci Davida Dragičevića ekshumirani su 12. marta ove godine sa groblja u Banjaluci i prebačeni u Austriju, u grad Viner Nojštat, gde je ponovo sahranjen u petak, 15. marta

Objavljeno: 15:18h

Slobodan Vasković, bloger i novinar koji od početka prati slučaj Dragičević, objavio je na svom blogun ove, do sada neobjavljene, uznemirujuće fotografije Davida Dragičevića, mladića iz Banjaluke koji je pronađen mrtav 24. marta prošle godine.

Na ovim fotografijama vidi se telo mladića koji je, prema rečima policije, pronađen na ušću rečice Crkvene u Vrbas.

Telo Davida Dragičevića u kanalizaciji Crkvena ugledala je prva Ljiljana Haznadar, koja je o tome obavestila policiju, a oni vatrogasce.

Vatrogasci su na lice mesta stigli oko 10 časova, videli su, prema njihovim svedočenjima, telo na suvoj pješanoj površini, adi stvorenoj u Crkvenoj zbog niskog vodostaja; oko tela je bilo granje i smeće, ali je telo bilo na suvom, peščanom tlu i nije bilo nijednim delom u vodi.

Vatrogasci su telo zakačili užetom i izvukli na obalu. Nakon toga su otišli. Tada je došao mrtvozornik da obavi svoj deo posla.

Nakon uviđaja, telo ubijenog Davida odvezeno je u mrtvačnicu na Gradskom groblju, gde se nije nalazilo ni pod kakvim nadzorom, a moralo je, jer je mrtvozornik, kako tvrdi Vasković izneo mišljenje, da je smrt bila nasilna.

Isto tako, mrtvozornik je pregledao džepove odeće ubijenog Davida i utvrdio da u njima nema ništa, pto je potvrdio i u dve izjave date u Okružnom tužilaštvu.

Njegov Zapisnik sa lica mesta je ukraden, pa je morao zbog toga pisati novi, navodi Vasković u svom blogu.

Kako se vidi na fotografijama koje je objavio Vasković na svom blogu, odeća mladića je blatnjava, farmerice pocepane na kolenima, dok su mu ruke ukočene. Takođe, dukserica mu je bila podignuta, a sa strane se jasno vide masnice na telu mladića.

I lice mu je crveno, kao da je izudarano.

Fotografije su navodno nastale nakon što je on izvučen iz vode.

Kako se navodi, fotografije je napravio MUP RS, sa uviđaja 24.03, a na jednoj od fotografija se jasno vidi da je kaiš bio otkopčan kada je nađeno telo Davida Dragičevića.

Ove izuzetno uznemirujuće fotografije možete da pogledate OVDE.

Da podsetimo, David Dragičević (21) nestao je 18. marta prošle godine, a njegovo beživotno telo pronađeno je posle šest dana, 24. marta. Do današnjeg dana Tužilaštvo i policija nisu utvrdili ko je prvi stigao na lice mesta.

Posmrtni ostaci Davida Dragičevića ekshumirani su 12. marta ove godine sa groblja u Banjaluci i prebačeni u Austriju, u grad Viner Nojštat, gde je ponovo sahranjen u petak, 15. marta. Tamo se članovi njegove porodice trenutno nalaze.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.