TI SAD U ZEMLJI, JA VAN ZEMLJE, BEZ TEBE NE IDE: Reči Davora Dragičevića za ubijenog sina kidaju srce!
Davor Dragičević, Foto: Facebook / Davor Dragičević

pravda za davida

TI SAD U ZEMLJI, JA VAN ZEMLJE, BEZ TEBE NE IDE: Reči Davora Dragičevića za ubijenog sina kidaju srce!

"Uzeli ste mi Đakca, uzeću vam sve"

Objavljeno:

Davor Dragičević objavio je emotivnu poruku na društvenim mrežama na kojima se ponovo aktivirao nakon što je napustio BiH, a policija za njim raspisala poternicu.

- Pre godinu dana imali smo jedan drugog, kuću, cuku, zagrljaj, poljubac, osmeh tvoj najdraži na svetu. Ti si sad u zemlji, ja van zemlje. Dušmani te ubiše, mene još nisu. Ubice sa svojom decom, ja bez tebe i tvog osmeha.

Osta sine kuća prazna, tvoja soba, tvoj miris. Bez tebe ne mogu, ne ide. Znaš da te tata voli. Evo i godina dana će kako mi te nema, nema ni u san da te bar tata vidi. Ja svoj put znam sine moj, dušo moja. Tata sve zna. Voli te tata, dušo moja. Uzeli ste mi Đakca, uzeću vam sve - napisao je Davor.

On se nalazi na nepoznatoj lokaciji od 30. decembra prošle godine nakon protesta i nakon što su građani Banjaluke i grupe Pravda za Davida oterani sa Trga Krajine, pa im je zabranjeno okupljanje na istom.

Prvi put se oglasio snimkom 7. januara i poručio da je živ i zdrav. Poručio je da ga jedino još mogu ubiti, ali da neće odustati od borbe za pravdu.

On i majka Suzana kazali su da će Davidovo telo premestiti u Austriju.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.