AMRA IZ TUZLE BI DANAS SLAVILA 53. ROĐENDAN, ALI JE JUČE SAHRANJENA U nju iz SLUŽBENOG PIŠTOLJA ispaljeno 16 hitaca
Amra K., Foto: Facebook

TUGA!

AMRA IZ TUZLE BI DANAS SLAVILA 53. ROĐENDAN, ALI JE JUČE SAHRANJENA U nju iz SLUŽBENOG PIŠTOLJA ispaljeno 16 hitaca

Amra je brutalno ubijena u svom kafiću u tržnom centru u Tuzli

Objavljeno:

Stotine ljudi juče je na večni počinak ispratilo brutalno ubijenu Amru K., koja bi danas napunila 53. godine.

Amra je brutalno ubijena u svom kafiću u tržnom centru u Tuzli kada je, kako se sumnja, pripadnik MUP-a TK Elvis Ć. iz službenog pištolja ispalio čak 16 hitaca.

"Na podmukao način ispalio je jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite delove tela i usmrtio je", saopšteno je ranije iz Tužilaštva TK.

U trenutku ubistva, osumnjičeni Elvis Ć. je bio treći dan na godišnjem odmoru. Kako se sumnja, on je pijan u Amru ispalio skoro ceo šaržer.

1 / 3 Foto: Avaz.ba/A. Bešić

Kako piše Avaz, osumnjičeni je nakon brutalnog ubistva otišao kući, presvukao se, oprao ruke i krenuo u grad. Odmah potom je uhapšen ispred zgrade.

Njegova supruga je na saslušanju izjavila da je kobne večeri kada je došao bila u sobi sa njihovom 15-godišnjom ćerkom i da ga nije ni videla. Potvrdila je da ranije nije donosio pištolj kući. Imao ga je kod sebe u stanu poslednjih nekoliko dana.

Elvis Ć. je navodno imao psihičkih problema, i često se svađao s kolegama. Pištolj mu je oduziman više puta, a takođe je privođen na otrežnjenje zbog alkohola.

Njemu je juče Tužilaštvo TK odredilo jednomesečni pritvor.

U Tuzli je danas proglašen Dan žalosti. Damir H., sin ubijene Amre K., najavio je za danas, na njen rođendan, okupljanje ispred kafića u kojem je njegova majka ubijena i mirnu šetnju.

Bonus video:

00:32

Hapšenje teško ubistvo u pokušaju

(Espreso / Telegraf / Ivana Nikolić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.