ODREĐEN PRITVOR POLICAJCU KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO AMRE!
Policija / ilustracija, Foto: Youtube printscreen / Klix

femicid u tuzli

ODREĐEN PRITVOR POLICAJCU KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO AMRE!

Amra je sutra, 11. februara, trebalo da proslavi 53. rođendan

Objavljeno:

Elvisu Ć., osumnjičenom za ubistvo Amre K. 7. februara 2024. godine u tržnom centru u Tuzli, postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva TK odredio je meru pritvora.

Elvis Ć. je osumnjičen da je, nakon što je suvlasnica ugostiteljskog objekta u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli Amra K. oko 21 sat došla, kako bi se objekat zatvorio i izašla iz prostora, naglo ustao, krenuo za oštećenom i u holu tržnog centra iz neposredne blizine, iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK, gde je bio zaposlen u operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite delove tela i usmrtio je.

Amra K.
Amra K.foto: Facebook

Osumnjičenog su nedugo nakon događaja lišili slobode pripadnici Jedinice za podršku MUP-a TK ispred zgrade u kojoj živi u Tuzli. Pripadnici Sektora kriminalističke policije obavili su kriminalističku obradu, te je uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu osumnjičeni predat u nadležnost Tužilaštva.

Podsetimo, sutra će u Tuzli biti Dan žalosti, a porodica ubijene će obavestiti građane kada će biti održana šetnja u njenu čast.

Inače, Amra je sutra, 11. februara, trebalo da proslavi 53. rođendan.

Bonus video:

01:07

Žustra rasprava uživo u programu: Femicid, statistika ubistva i reči patrijarha koje je uvredilo žene!

(Espreso / Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.