OVO JE SRAMNA IZJAVA OSUMNJIČENOG IZ TUZLE: Nasred tržnog centra UBIO ženu, pa se OVAKO branio
Amra K., Foto: Facebook

femicid

OVO JE SRAMNA IZJAVA OSUMNJIČENOG IZ TUZLE: Nasred tržnog centra UBIO ženu, pa se OVAKO branio

Osumnjičeni Elvis Ć. je navodno rekao advokatu da se ne seća momenta ubistva

Objavljeno: 18:15h

Elvisu Ć, osumnjičenom za ubistvo Amre K. postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva TK predložio je određivanje jednomesečnog pritvora.

On je osumnjičen da je u Amru K. iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK gde je bio zaposlen u operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite delove tela i usmrtio je.

Njegov advokat Bakir Hećimović, rekao je za portal "Avaza" da se Ć. na ispitivanju branio ćutnjom.

Mesto ubistva
Mesto ubistvafoto: Avaz.ba/A. Bešić

Međutim, kako je njemu preneo tokom razgovora, uopšte nije imao motiv da ubije Amru, koju je poznavao, kao i njenu celu porodicu i da uopšte ne zna šta je uradio.

"On meni tvrdi da je bio u rastrojstvu, da se poslednjih dana nije osećao uopšte dobro. Kada govorimo o motivu, on ne navodi bilo kakav motiv. Čovek kaže da se uopšte ne seća ispaljenog prvog metka. Kaže da je bio u lokalu, ali da se ne seća ispaljenog prvog metka i šta se zaista desilo. Tek je policijskoj upravi, kada je prošao svu proceduru i kada mu je rečeno da je uhapšen, tek shvatio šta je uradio" rekao je Hećimović.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Telegraf/ M.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.