OTKRIVENI DETALJI O ŽENI IZ DOBOJA KOJA JE OSUMNJIČENA ZA UBISTVO SAŠE: Živela bez struje, pa postala CRNA UDOVICA
Osumnjičena, Foto: ATBL.RS

istraga zločina

OTKRIVENI DETALJI O ŽENI IZ DOBOJA KOJA JE OSUMNJIČENA ZA UBISTVO SAŠE: Živela bez struje, pa postala CRNA UDOVICA

A. K. (33) iz Doboja, koja je osumnjičena da je sa ćerkom (14) i ljubavnikom (19) trovala, pa nasmrt izbola supruga S. K. (46), frapirala je sve koji su je poznavali

Objavljeno:

Slučaj ubistva S. K. (46) iz Doboja danima šokira region, a osumnjičena da je skovala pakleni plan i počinila zločin uz pomagače je njegova supruga A. K. (33), o kojoj se za sada malo toga zna. Ipak, detalji iz njene porošlosti i iz njenog života sa ubijenim polako isplivavaju, a svi oni koji su poznavali ovaj par saglasni su "da ih je A. K. frapirala svojom svirepošću".

Koristoljublje

Sumnja se da je žena sa saučesnicima - maloletnom ćerkom (14) i ljubavnikom D. L. (19), skovala plan kako da se reši muža. Prema tvrdnjama ćerke iz prvog braka ubijenog S. K., koji je bio vrlo bogat čovek i vlasnik uspešne rent-a-kar agencije i auto-servisa, A. K. je odrasla i živela u teškoj bedi sve dok pre 15 godina nije upoznala njenog oca.

- Motiv ovog ubistva je jedan koristoljublje i novac koji je moj otac imao! On je bio jedan jako imućan čovek, koji je još pre 15 godina otpočeo vanbračnu zajednicu sa A. K. sa kojom je dobio dvoje dece - rekla je neutešna ćerka T. K. i dodala "da je njena maćeha došla iz teške bede".

- Ona je sa mojim ocem bila zbog para, to se znalo od samog početka. Ako uzmemo u obzir da je ona pre njega živela sa samohranom majkom i dve sestre u kući koja nije imala osnovne uslove za život, sve vam je jasno... Nisu imali vode, ni struje.

Saša Kulišić, Ubijen
foto: Tamara Trajković, printscreen/instagram/tamara kulisic

Kako je potom T. K. rekla, iako su znali tu činjenicu nikad nije bilo problema među njima.

Sve ove godine imali su miran i normalan život i ova situacija u kojoj smo se našli je šokantna. Niko to nije ni mogao da nasluti. S njima sam živela pet godina, s ve posle toga sam ih posećivala i znam da tada nije bilo reči ni o kakvoj preljubi sa obe strane - rekla je uznemirena devojka, pa nastavila:

- Tri dana pre zločina moj rođak je video A. K. kako se ispred jednog lokala ljubi sa nepoznatim dečkom. Bio je šokiran, ali je odlučio da pozove mog oca i sve mu ispriča, koji mu na prvu nije poverovao. Ne znam šta se dalje dešavalo, ali možda ima veze s tim.

Komšije ove porodice u Doboju za tamošnje medije, naveli su i da se osumnjičena A. K. ponašala bahato.

Uzdigla se

Svi smo znali da je bila siromašna, a uz S. K. koji je bio bogat čovek se mnogo uzdigla. Ponašala se kao da joj niko nije ravan... Znala je i da se bahati po gradu i da se nadmeno ponaša prema ljudima, kao ona ima para. Ipak, da će ovako nešto napraviti niko nije mogao ni da nasluti - ispričale su žitelji Doboja.

Osumnjičena žena A. K. je, podsetimo, kako se sumnja uz pomoć svog ljubavnika D. L. (19) i svoje ćerke (14) koju ima u braku sa ubijenim, mesecima trovala S. K. i nadala se da će on od tih lekova zaspati za volanom i poginuti. Međutim, kako se to nije desilo, njihova ćerka je, kako se sumnja, omamila oca većom dozom lekova za šizofreniju, a A. K. i D. L. su ga pretukli u kući, pa vezanog stavili u gepek i odvezli u šumu. Tamo mu je A. K., kako je to istragom utvrđeno, nanela smrtonosne ubode nožem po telu.

Potraga za misterioznom osobom

Ko je svastiki nabavljao opasan lek?

Istražitelji vredno rade na otkrivanju dokaza u slučaju svirepog ubistva S. K., a istragom se do sada pored troje osumnjičenih došlo i do V. M. sestre uhapšene A. K., ali i do još jedne osobe.

- Sumnja se da je V. M. od misteriozne osobe dobijala recepte za lek "treana", koji se koristi kod psihoze i deo je dodatne terapije za pacijente koji boluju od šizofrenije. Ovaj lek u slobodnoj prodaji, bez recepta, u bilo kojoj apoteci ne bi mogla da dobije. Istragom je utvrđeno da je V. M. na nagovor sestre i njenog ljubavnika nabavljala te lekove poslednja tri meseca, a njena sestričina ih je davala ocu tako što je mrvila lek i krišom mu ga stavljala u piće - navode lokalni mediji:

- V. M. ima status svedoka i u rodbinskoj vezi je sa prvoosumnjičenom i ne mora da svedoči, iako bi njen iskaz možda bio ključan za potpuno odmotavanje klupka u ovom slučaju.

Istražitelji utvrđuju ko je misteriozna osoba koja je sestri prvoosumnjičene nabavljala opasan lek kojim je S. K. trovan.

- To je mogao biti ili neko ko radi u apoteci s lekovima, ili neko ko radi u zdravstvenoj ustanovi. Treća opcija je da bi to mogla biti osoba koja sama koristi taj lek. Istražitelji rade na utvrđivanju svih činjenica - navodi izvor.

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

(Espreso/Kurir/Branka Travica/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.