ĆERKA UBIJENOG SAŠE OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA OCEM: U likvidaciji učestvovala cela porodica (FOTO)
Ubijeni Saša, Foto: Printscreen/Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Atv Banja Luka

nasmejana u zagrljaju oca

ĆERKA UBIJENOG SAŠE OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA OCEM: U likvidaciji učestvovala cela porodica (FOTO)

Kako se sumnja u ubistvu Saše K. je učestvovala njegova supruga, njen devetnaestogodišnji ljubavnik, ali i Sašina ćerka

Objavljeno: 21:33h

Tamara K. je na Instagram profilu objavila fotografiju sa ocem Sašom K, kada je bila dete, kako bi se podsetila srećnih trenutaka, budući da je on brutalno ubijen u ponedeljak.

Njegovo telo sa ubodnim ranama pronađeno je u šumi, gde je doveden nakon što je omamljen većom dozom tableta u sopstvenoj kući, a potom ubačen u automobil vezanih nogu i ruku i glave oblepljene selotejp trakom.

Kako se sumnja u ubistvu Saše K. je učestvovala njegova supruga, njen devetnaestogodišnji ljubavnik, ali i Sašina ćerka, koja mu je kako se navodi u piće stavila lek, koji ga je ošamutio, posle čega su ga udarcima onesvestili supruga i njen ljubavnik, pa ga potom nožem ubili u šumi nadomak Doboja.

Prvo su uhapšeni njegova supruga A. K. (32) i njen ljubavnik D. L. (19), zatim je usledilo šokantno hapšenje maloletne kćerke A.K. (14), a potom je otkriveno i da je sestra prvoosumnjičene imala svoju ulogu u teškom ubistvu. Tačne okolnosti se i dalje utvrđuju, ali sudeći prema saopštenju Okružnog suda u Doboju, svaki član porodice imao je svoj deo zadatka.

Inače, Tamara K je rekla za MONDO da se niko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu.

"Sve se dogodilo na spavanju... Ta spodoba od žene je sipala mom ocu tablete za omamljivanje i on je to popio. Bio je dezorjentisan i taj dečko od 19 godina je mog oca udario tri puta bokserom u glavu i tako je izgubio svest", ispričala je u jednom dahu neutešna devojka.

Kako kaže, privedena je istog dana kada i ostali, samo u noćnim satima, oko ponoći. Takođe je dodala da je sa privedenom A.K. bila u skroz dobrim odnosima.

"Moj deda je išao da ga identifikuje, tada smo bili sigurni da je on, ali i dalje ne možemo da verujemo da se ovako nešto desilo. Obdukcija je potvrdila da su mu lekovi za omamljivanje sipani u surutku i da je imao tri uboda od noža u predelu grudi i po telu koje mu je nanela ta žena. Telo mog oca bilo je u neprepoznatljivom stanju...", rekla je neutešna ćerka.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: PrintScreen/ Facebook/ ATV Banjaluka

Ona je potom dodala i da ne zna kako se sada oseća.

"Ne mogu da opišem svoje stanje, osećam i tugu i bes. Saznanje ko mi je ubio oca i to na kakav način.. Ne znam. Ono što sigurno 100 posto mogu da kažem jeste da je motiv ovog ubistva novac! Koristoljublje i ništa drugo. Pa taj dečko od 19 godina je okačio na svom Instagram profilu samo dan pre nego što se sve dogodilo novac, gde je napisao "stigla plata, treba li kome sitno". Strašno..." navodi Tamara K.

Inače, sada je isplivao još jedan šokantan detalj.

Tamara K. rekla je da su nakon otkrivanja zločina dve ćerke Saše i A. K. bile odvedene kod sestre osumnjičene. Iz Okružnog suda u Doboju su saopštili juče da je sestra osumnjičene V. M. kupila tablete "treana" jačine 10 mg na molbu osumnjičenih, te potvrdili da je V. M. trenutno svedok u ovom slučaju.

Međutim, ne zna se još da li su devojčice baš kod nje odvedene.

Bonus video:

07:43

POVEZANOST OCA SA OSUMNJIĆENIM ZA UBISTVO

(Espreso / Mondo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.