OTKRIVENI NOVI JEZIVI DETALJI UBISTVA U DOBOJU: Ćerka dala ocu TEŠKE LEKOVE, a potom...
Ubistvo Saše K., Foto: Tamara Trajković, printscreen/instagram/tamara kulisic

detalji ubistva

OTKRIVENI NOVI JEZIVI DETALJI UBISTVA U DOBOJU: Ćerka dala ocu TEŠKE LEKOVE, a potom...

Svi poznati detalji ubistva Saše K. iz Doboja objavio je Okružni sud u Doboju

Objavljeno: 09:45h

Okružni sud u Doboju odredio je jednomesečni pritvor A.K. i D.L. koji su osumnjičeni za monstruozno ubistvo Saše K. u Doboju.

Njima se na teret stavlja da su kao saizvršioci počinili teško ubistvo na podmukao i svirep način. Dodaju da su osumnjičeni od 29. do 30. januara po prethodnom dogovoru zločin počinili zajedno sa maloletnom ćerkom osumnjičene.

- U nameri da liše života Kulišića 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloletna A.K. usitnila veći broj tableta naziva "treana" jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gde je uz upotrebu vode u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu - saopštio je Okružni sud u Doboju.

Bosanska policija
Bosanska policijafoto: Profimedia

Dodaju da je namera bila da se Saša K. omami i uspava. Dodaje se da su iste tablete A.K. i njena majka i u ranijem periodu davale Saši K, a da on za to nije znao.

- Nakon što su tablete počele da deluju i nakon što je oštećeni zaspao, maloletnica je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su ušli u kuću - navodi sud.

Dodaje se da su osumnjičeni rekli maloletnici da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata da bi potom ušli u sobu gde je spavao Saša K.

Bosanska policija
Bosanska policijafoto: Profimedia

- Vezali su ga tako što su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario da bi ga potom izneli iz kuće i automobilom, karavan, odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica - navodi sud.

Tu su mu, kako se pojašnjava, nepoznatim predmetom zadali četiri ubodne rane u predelu stomaka da bi usled teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila smrt. Takvog su ga ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu.

Pritvor može trajati do 29. februara ili nove odluke suda i određen je zbog straha od bekstva osumnjičenih odnosno bojazni da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak, ali i zbog težine dela i uznemirenja javnosti.

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

(Espreso/ ATV/Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.