EVO ZAŠTO JE SAŠINA ĆERKA ZADRŽANA U PRITVORU! Oglasila se POLICIJA, evo za šta je SUMNJIČE
Saša K., Foto: Printscreen/Facebook

ubistvo

EVO ZAŠTO JE SAŠINA ĆERKA ZADRŽANA U PRITVORU! Oglasila se POLICIJA, evo za šta je SUMNJIČE

Ćerka Saše K. zadržana je u pritvoru zbog straha od ometanja krivičnog postupka uticajem na svedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza

Objavljeno:

Maloletna kćerka Saše K. osumnjičena je za teško ubistvo i određeno joj je pritvor u trajanju od 30 dana, rečeno je za ATV u Osnovnom sudu u Doboju.

Osnov za određivanje pritvora sadržan je u odredbi člana 197. tačka B Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske (bojazan od ometanja krivičnog postupka uticajem na svedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza)”, navode u Osnovnom sudu u Doboju.

Dodaju da je osumnjičenoj maloletnici određen staralac, kao i nadležna osoba ispred Centra za socijalni rad.

Saša K.
Saša K.foto: Printscreen/ Facebook

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV su rekli da im je policija zbog teškog ubistva Saše K. dostavila izveštaj protiv tri osobe i to A.K. (34), D.L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine.

”U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na predlog tužilaštva Osnovni sud u Doboju je 31. januara odredio jednomesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju”, rekla je sekretar OJT Doboj Slobodanka Lukić.

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

(Espreso/ Telegraf/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.