PEDOFIL JE MESECIMA PRIPREMAO BEG IZ SUDA U BANJALUCI? Na ovaj DETALJ niko nije OBRAĆAO PAŽNJU, sad je sve JASNO...
Pedofil, Foto: Printscreen/Facebook

opasan čovek

PEDOFIL JE MESECIMA PRIPREMAO BEG IZ SUDA U BANJALUCI? Na ovaj DETALJ niko nije OBRAĆAO PAŽNJU, sad je sve JASNO...

Zbog zlostavljanja devojčice I.M. je osuđen prvostepeno na četiri godine zatvora, ali ga nakon hapšenja, očekuje novi sudski postupak

Objavljeno:

I. M. (65) mesecima se pripremao za beg iz Banjaluke, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Iako je imao vrlo malo vremena, jer je boravio u pritvoru gde je režim što se tiče izlazaka i boravka na otvorenom strožiji nego u krugu zatvora, osuđeni pedofil je svaki trenutak boravka napolju koristio kako bi trčao, otkriva izvor Srpskainfo iz pravosuđa.

– Niko nije preterano obraćao pažnju na to što šezdesetčetvorogodišnjak trči, ali sada je jasno šta mu je bio plan - dodao je izvor iz pravosuđa.

Međutim, ukoliko je sve planirano mesecima unapred, onda su opravdane i sumnje da je I.M. imao logističku podršku koja mu je omogućila da se sve vreme krije ili pobegne van granica BiH.

I. M. pobegao je 7. novembra iz Osnovnog suda u Banjaluci nakon izricanja prvostepene presude kojom je osuđen na četiri godine zatvora zbog zlostavljanja devojčice (9).

Beg I.M. snimilo je nekoliko kamera, a na snimcima se vidi da begunac (64) trči mnogo brže nego što se to moglo očekivati od osobe koja ima veštački kuk i smanjenu pokretljivost u kolenu.

Iako su dvojica sudskih policajaca kritičnog dana bila u pratnji, I.M. su ostavili u prostoriji samog sa sudskom policajkom, što je on iskoristio i na kraju pobegao kroz prozor.

Banjaluka, Pedofil, Ivica Mišković
foto: Printscreen/Facebook

Tokom bega mu se uspela jedino suprotstaviti sudska policajka, ali je I.M. udario nanevši joj povrede.

I.M. je policiji prijavljen u februaru 2021. godine zbog zlostavljanja devojčice (9).

Tada osumnjičeni I.M. uspeo je umaći hapšenju i pobeći u Hrvatsku gde se normalno zaposlio.

Zahvaljujući upornosti majke devojčice, raspisana je međunarodna poternica, ali je I.M. iz Hrvatske pobegao u Nemačku, gde je na kraju uhapšen i izručen pravosuđu Srpske.

Zbog zlostavljanja devojčice I.M. je osuđen prvostepeno na četiri godine zatvora, ali ga nakon hapšenja, očekuje novi sudski postupak.

Naime, zbog bekstva, ali i napada na službenu osobu, I.M. bi za svako delo pojedinačno mogao dobiti maksimalno po pet godina zatvora.

Bonus video:

02:35

ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?

(Espreso/Blic/Srpska info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.